DomaPlasma - DP-IQS650 - Plasmafilter

€ 1.090,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Artikel nummer
090056
Art.nr:  090056

Het Domaplasma-IQS650 sokkel-/plintmodel plasmafilter

 

De plasmafilter voor recirculatie 

credit card
Bancontact Ideal
Webshop
 • Exclusief
 • DomaPlasma
 • Domaplasma-IQS650

  Het Domaplasma-IQS650 sokkel-/plintmodel wordt met name toegepast bij een downdraft- of inductie werkbladafzuiging en wordt na aangesloten te zijn op deze modellen geplaatst in de sokkel (achter de plint) van het keukenmeubel. Deze filters is eveneens de enige sokkel-plasmafilter in Europa met een actuele en volledige VDE-certificering voor een juiste en veilige werking en een gezonde binnenlucht tijdens het gehele recirculatieproces.

  Er worden passende kunststof buisdelen en koppelstukken bij geleverd met een doorsnede van 220 x 90 mm om een directe verbinding te kunnen maken tussen de Domaplasma-IQS650 en de betreffende afzuigunit.

  In principe kan deze Domaplasma-unit los op de bodem geplaatst worden, maar er worden ook bevestigingsbeugels meegeleverd. Dit, indien gewenst, om de unit te fixeren aan de vloer of eventueel rechtopstaand in het keukenmeubel.

  De Domaplasma- IQS650 kan ook toegepast worden in de koof (of verlaagd plafond) en daar verbonden worden aan een plafond-afzuigkap. Hiertoe kunnen de meegeleverde bevestigingsbeugels gebruikt worden om de unit te fixeren in de koof of het plafond.

  De Domaplasma filter dient in principe te worden toegepast bij afzuigkappen met een hoge kwaliteit metaal-vetfilters met tenminste 8 lagen metaalgaas (bij voorkeur Klasse A).
  Indien dit niet het geval is kan de bijgeleverde filtermat gebruikt worden. Deze kan op maat geknipt worden en met, eveneens, meegeleverde, rvs stangen aangebracht worden. Bij elke Domaplasma-Unit wordt een uitgebreide montage- en gebruikshandleiding meegezonden waarin wordt aangegeven hoe het e.e.a. aan te brengen voor een lange en zorgeloze filterperiode. De Domaplasma-Unit heeft geen bewegende onderdelen en is mede daarom onderhoudsvrij.

  Belangrijk is om minstens elke 2 á 3 weken het metaal-vetfilter in uw afzuigkap goed te reinigen voor een optimale werking van de Domaplasmafilter, hiermee wordt ook de levensduur verlengd.

  De Domaplasmafilter werkt op 230 volt (geaard) en hoeft niet aan of uitgezet te worden, dit gaat automatisch, door de ventilatordruk treedt de filter in werking en is het aan te raden om in het begin naar de tweede stand te schakelen en daarna desgewenst naar een lagere stand terug om er zeker van te zijn dat het filter in werking is. Zodra de afzuigkap wordt uitgezet, daalt de druk in de unit en deze wordt daarbij automatisch uitgeschakeld

  De Domaplasma-IQS650 is geschikt voor en werkt optimaal bij ventilator capaciteiten tot 600 - 850 m³/uur.

  Meer informatie
  Artikel nummer 090056
  Brand Domaplasma
  Breedte 600 mm
  Diepte 330 mm
  Hoogte 98 mm
  Aansluiting 220 x 90 mm (Naber)
  Max. ventilatorvermogen 650 - 850 m3/h
  Aansluiting 220-240 V/50 Hz / (C14)
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:DomaPlasma - DP-IQS650 - Plasmafilter
  Uw waardering

  Geselecteerde favorieten