DomaPlasma

Filteren  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Domaplasma

Domaplasma, een product dat constant ontwikkeld

DomaPlasma luchtzuiveringsunits zijn al meer dan 13 jaar op de markt met een hoogwaardig plasmatechnologie, ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in eigen beheer in Europa.

 

De voordelen van Domaplasma

Deze luchtzuiveringsunits met plasmatechnologie heeft als grote voordeel dat er geen luchtafvoer naar buiten hoeft te zijn. De lucht opgenomen in deze units worden gezuiverd als ultieme recirculatie en ontdaan van geuren en micro-organismen, waarna weer uitgeblazen in de ruimte.

Het energieverbruik is maar 10 watt/uur en dan alleen nog maar wanneer u de afzuigkap inschakelt. De DomaPlasma-unit schakelt automatisch in bij gebruik van de afzuigkap en schakelt automatisch uit bij uitschakeling van de afzuigkap. Ook bij gebruik van lucht-afzuiging in het werkblad is het DomaPlasma systeem uitermate geschikt.

Domaplasma-luchtzuiveringsunits zijn onderhoudsvrij en bevatten geen bewegende onderdelen.

In combinatie met het standaard vetfilter van de afzuigkap en het extra aanbrengen van Hyabsorb filter (deze wordt meegeleverd) wordt in eerste instantie de afgezogen lucht ontdaan van vaste delen, oliën, en andere verontreinigingen.

Daarna doet de Domaplasma-luchtzuiveringsunit zijn werk door middel van lage temperatuur-plasmatechnologie. Na reactie in dit hoogspanningsveld van de Domaplasma-katalysator ontstaat er een oxidatieproces waarbij de geuren uiteenvallen en micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmelsporen, pollen en overige allergene stoffen) grotendeels worden vernietigd.

In de laatste fase worden resterende geurmoleculen en overige stoffen opgevangen in de katalysator en tot vergaande oxidatie en zuivering gedwongen.

Hierdoor wordt een vrijwel geurvrije en volledig veilige ademlucht teruggebracht in de ruimte.

Dit alles is getest door VDE en goedgekeurd (zie hieronder de testcertificaten), dit in tegenstelling tot andere systemen die op de markt zijn.

 

De Domaplasma IQ serie

De DomaPlasmaI-IQ serie is geschikt voor de traditionele afzuigkappen met een bovenschacht of bovenkap. Door de geringe afmetingen past deze vrijwel gemakkelijk in ieder schacht. Deze unit kan direct boven op de afzuigkap gezet worden. Er wordt een adapter bijgesloten indien de aansluiting niet 150 mm. maar 125 mm. diameter is. Ook zijn er bevestingingsbeugels toegevoegd indien men het geheel aan de wand wil fixeren, welke in eerste instantie niet nodig is.

De modellen in deze serie, verkrijgbaar bij Keukenkiosk, zijn er in 3 verschillende capaciteiten: 400-640 m3/h., 650-850 m3/h. en 850-1060 m3/h. Afhankelijk van welk type afzuigkap met bijbehorende capaciteit kan Keukenkiosk u informeren welk type Domaplasma filter u nodig heeft.

De Domaplasma IQS serie

De DomaPlasma-IQS serie is ontworpen voor lucht-afzuiging in het werkblad, waarbij de luchtzuiverings-unit onder het keukenkastje wordt geplaatst achter de plint. Om hinderlijke plintroosters te voorkomen, wordt meestal de plint 1,5 cm. in hoogte ingekort om voldoende luchtcirculatie te creëeren. De uitblaas-opening voor DomaPlasma-IQS serie moet minimaal 600 -800 cm2. zijn. De hoogte van de Domaplasma-IQS serie is 98 mm. en zodoende makkelijk te plaatsen achter de plint van het keukenkastje.

 

Lucht af- en aanvoer

Keukenkiosk levert ook verdere luchtafvoer en luchttoevoer producten voor een optimaal klimaat in uw keuken.