Hoekkast systemen

Filteren  
Categorie  
Serie  
Draairichting  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime assortiment hoekkast-systemen

Keukenkiosk heeft verschillende opties om uw hoekkast optimaal te kunnen benutten, een ruimte die velen ervaren als lastig in te delen en optimaal te benutten, dit in tegenstelling wat Keukenkiosk te bieden heeft. Voor alle hoekkasten heeft Keukenkiosk een slimme en elegante oplossing voor uw keuken. Zowel voor onderkasten met een draaibodem 180gr, draaibodem 270gr en als een volledig ronde draaibodem in uw keuken zorgt Keukenkiosk voor de meest makkelijke oplossing. Voor een halve draaiboden, 3/4 draaibodem en volledig ronde draaibodem heeft u voldoende keuze tussen de varianten betreffende uitvoeringen, design en kleuren die Keukenkiosk te bieden heeft.                                                       Alle oplossingen zijn makkelijk in te bouwen en voorzien van een overzichtelijke handleiding, dus ook geschikt voor renovatie. Ook bekende merken met hun oplossingen zijn direct uit voorraad leverbaar. En heeft u niet de geschikte oplossing kunnen vinden voor uw keuken, neem dan gerust contact op met Keukenkiosk voor een goed advies.

 

Een geordende keuken begint bij Keukenkiosk

Een hoekkast is een ruimte met best veel volume die normaal gesproken moeilijk compleet te benutten is in verband met de plaatsing en bereikbaarheid, dit met een smal deurtje voor een toch brede onderkast of bovenkast.                                                                                          Door het gebruiken van Vauth Sagel draaibodems 180gr, draaibodems 270gr en volledig ronde draaibodems, verliest men nog wat plaatsingsruimte in de kast in verband met de rotatieruimte.                                                                                                               Een hoek-uittrekkastsysteem van Rational Corner benut de ruimte veel beter, omdat de korven rechthoekig zijn en de beschikbare ruimten daardoor beter vullen. Deze oplossingen zijn verkrijgbaar voor links- en rechtse-hoekoplossingen, men moet hiervoor wel de juiste keuze maken, maar dit staat duidelijk per product aangegeven in de webshop van Keukenkiosk.

Verder accessoires van Keukenkiosk

In combinatie met inbouw-afvalemmers, handdoekhouders, inbouw-draadwerk, inbouw-stopcontacten en andere inbouw producten van Keukenkiosk, wordt uw keuken één geheel en overzichtelijk. Er iz genoeg voor handen om uw keuken de uitstraling te geven die u zoekt. Neem vrijblijvend contact met ons op om u daarover te laten adviseren, ook voor advies voor de juiste spoelbak of bijbehorende kraan staan wij klaar voor u.