Afvalemmers

Filteren  
Categorie  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvalemmers in alle soorten en maten

Bij Keukenkiosk heeft u een ruime keuze in afvalemmers voor een voordelige prijs in diverse toepassingsgebieden zoals afvalemmers voor draaideuren en afvalbakken in lades. Ook wordt er een goede kwaliteit vrijstaande afvalemmers aangeboden, evenals een goedkope afvalemmer voor uittrekkasten. Tegenwoordig veel gebruikt in keukens, maar ook in campers en caravan, zijn de afvalemmer in het werkblad, deze zijn zowel leverbaar met inzetemmer als met een afvalzak die u zelf eenvoudig kunt verwisselen. Voor speciale oplossingen bent u bij Keukenkiosk ook aan het goede adres , zoals bij een afvalemmer in een hoekkast en andere moeilijk in te bouwen plekken.

Keukenkiosk biedt u een zo veelzijdig mogelijk programma met diverse gerenommeerde merken.

 

Maak uw keuken nog ergonomischer

 

De klant is koning en heeft onze hoogste prioriteit en daarom proberen wij uw leven makkelijker en aangenamer te maken. Dit kan bijvoorbeeld met een deurmeenemer die bij uw afvalemmer past, zodat de afvalemmer zich automatisch opent als u uw keukendeur opent. Hierdoor hoeft u minder handelingen te verrichten en kan dit ook hygiënischer zijn voor uzelf en uw omgeving. Ook heeft Keukenkiosk een contactloze keukendeur opener, hierbij zit er een sensor onder de plint en kunt u het keukendeurtje op maken zonder het aan te raken. Dit is niet alleen makkelijk alsu u uw handen vies of vol hebt, maar is ook hygiënischer.

 

Een afvalemmer voor elke plek in uw keuken

 

Bij Keukenkiosk hebben wij de afvalemmer die u zoekt, dit kan met diverse emmers en inhoudscapaciteit per unit, om zodoende  het afval te scheiden met het volume wat u voor ogen heeft.  De afvalunit met 1 emmer wordt nog steeds het meest gebruikt, maar dat betekend dat u op een andere plek de scheiding van uw afval regelt. Dit kan ook terplekke in uw keuken, waar bijvoorbeeld een afvalunit met 2 emmers u meer armslag geeft in het scheiden van afval. Afvalunits met 3 emmers geeft en 4 emmers geven u alle ruimte voor het scheiden van afval, waarbij men dan nog de mogelijkheid heeft om emmers met diverse capaciteiten te gebruiken voor het optimaal afstemmen van de te scheiden afval.

 

Optimaal gebruik van beperkte ruimte

 

Bij Keukenkiosk hebben wij de afvalemmer die u zoekt, dit kan met diverse emmers en inhoudscapaciteit per unit, om zodoende  het afval te scheiden met het volume wat u voor ogen heeft. Een afvalemmer kan in het keukenkastje geplaatst worden onder uw spoelbak, om zodoende elke plek optimaal te benutten in uw keuken. Misschien is er nog meer appartuur geplaatst, zoals een boiler voor uw kraan, zodat het nog meer een uitdaging kan zijn om deze plaats optimaal te benutten.