RVS Roosters

Filteren  
Categorie  
Diameter  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RVS roosters

RVS roosters zijn er in diverse maten en soorten, afhankelijk te kiezen vanuit esthetisch oogpunt en functionaliteit. De maat geeft aan voor welke diameter afvoerkanaal dit geschikt is.

Het luchtafvoerkanaal wordt over het aansluitstuk van de rvs buitenmuurrooster geschoven en vormt daardoor een verbinding die altijd past. Het luchtafvoerkanaal kan een flexibele slang zijn, of een starre pijp van metaal of kunststof. Indien er een vlakkanaal als luchtafvoer wordt gebruikt is het noodzakelijk om een overgangsprofiel te gebruiken van rechthoekig naar rond. Ook deze overgangsprofielen zijn verkrijgbaar bij Keukenkiosk. 

 

RVS buitenroosters

RVS buitenroosters zijn te verkrijgen in Lamellenroosters, Gevelrooster (kaproosters) en bolroosters, allen in RVS uitvoering, met de meest bekende afvoerdiameters, 100 mm., 125 mm. en 150 mm. Andere afmetingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.  Deze rvs-buitenroosters zijn incl. rvs-schroeven en incl. rubberen muurafdichting. Alle verdere luchtafvoer benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Keukenkiosk, zoals ook plintroosters, kunststof roosters en kunststof vlakkanaal en kunststof rondkanaal, zodat er voldoende ventilatiemogelijkheden zijn voor uw koelkast  en te zorgen voor een aangenaam klimaat in uw keuken, en voor eventuele warmte afvoer bij boilers en/of koelkasten,

 

RVS binnenrooster

RVS-binnenrooster, oftewel ventiel, zijn eenvoudig in te bouwen in een verlaagd plafond van verschillende materialen. Door het draaimechanisme is de juiste lucht afvoer of toevoer te regelen. De diameter zoals aangegeven bij het ventiel staat voor de diameter die aan te sluiten is. Dit geldt voor alle ronde af- en toevoer luchtkanalen van zowel kunststof, flexibel en star, als voor metaal. Alle hiervoor benodigde componenten en accessoires zijn te verkrijgen bij keukenkiosk.