Anderhalve Spoelbak

Filteren  
Merk  
prijs  
Lengte Spoelbak  
Breedte Spoelbak  
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Anderhalve spoelbak

 

De anderhalve spoelbak is een van de meest gebruikte spoelbak omdat deze qua functionaliteit ver overtreft dan andere spoelbakken. Het extra bakje kan men voor diverse doeleinden gebruiken, maar belangrijk is dat men niet de ruimte van een dubbele spoelbak in de keuken kwijt is maar wel over twee afzonderlijk units beschikt. Met een zeefkorfplug kan men het rest afval makkelijk scheiden en separaat verwijderen. Zodoende heeft men meer gebruiksmogelijkheden dan met een enkele spoelbak. Meestal is de anderhalve spoelbak uitgevoerd in RVS maar ook in composiet materialen zijn deze type spoelbakken verkrijgbaar voor uw keuken. Door zijn compactheid is deze ook vaak gewoon toe te passen in een onderkast van 60 cm in uw keuken. Keukenkiosk geeft aan per spoelbak in welke onderkast de desbetreffende keukenspoelbak past. Dit is weer belangrijk tijdens het plannen van een nieuwe keuken of een keukenrenovatie.

 

Opbouw anderhalve spoelbak

 

Deze type spoelbak met anderhalve bak komt vaak voor bij een keukenrenovatie, hierdoor kan men een spoelbak vrij makkelijk vervangen zonder het keukenwerkblad te vervangen, wat meestal een tijdrovend gebeurtenis is. Door een compact verbindingsstuk tussen de twee afvoeren van de spoelbakken blijft er genoeg ruimte over om deze nog in te richten voor andere keukenelementen zoals een afvalemmer, heetwaterboiler of uittrekkast voor uw schoonmaakmiddelen.

 

Anderhalve spoelbak met afdruip

 

Ook de spoelbak met anderhalve spoelbak is te verkrijgen met een afdruipgedeelte. Dit is vaak van toepassing voor werkbladen zonder opzetrand aan de voorzijde van het keukenwerkblad waardoor het keukenwerkblad niet gebruikt kan worden als afdruipgedeelte. Op zich blijven de inbouwmaten gelijk, omdat het afdruipgedeelte boven keukenonderkast met bijvoorbeeld een lade toegepast kan worden. Er moet als zodanig wel een uitsparing in het keukenwerkblad gemaakt worden ter hoogte van het afdruipgedeelte, maar dit heeft geen invloed op de gebruiksmogelijkheden van de keukenkast daaronder.