Accessoires

Filteren  
Categorie  
type bestekbak  
Kleur  
Merk  
Breedte bestekbak  
Diepte bestekbak  
Inkortbaar  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 210

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 210

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keukenaccessoires

 

Keukenkiosk heeft een zeer uitgebreid aanbod betreffende keukenaccessoires. Dit zijn niet alleen producten om uw keuken een extra cachet te geven, maar dit kunnen ook producten zijn om uw keuken meer functioneler en ergonomischer te maken. En sommige producten zijn gewoon te mooi om achter een keukendeurtje te laten zitten zoals onze rieten manden.

 

Antislipmatten

 

Antislipmatten van Keukenkiosk zijn leverbaar voor elke moderne lade van Hettich, Blum en Grass. Deze zijn zowel op maat te verkrijgen maar zijn ook makkelijk door u zelf op maat in te korten.

 

Barsteunen

 

Barsteunen van Keukenkiosk is een prachtige oplossing om uw oppervlakte van het keukenwerkblad te vergroten indien er voldoende vrije ruimte is. Door gebruik te maken van dezelfde kleur keukenwerkblad komt dit alles over als één geheel en met de juiste barsteunen geeft het alles een ruimtelijk effect waardoor uw keuken nog grotere lijkt.

 

Bestekbakken

 

Bestekbakken zijn onontbeerlijk in iedere lade voor de ordentelijkheid en overzichtelijkheid. Deze lade-indelingen kunnen uit diverse materialen bestaan en zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Heeft uw keuken meer een landelijk karakter dan kiest u voor een houten bestekindeling, terwijl bij een meer moderne keuken de zwarte bestekbak zeer in trek is.

 

Bladsteunen

 

Om uw keuken meer op een woongedeelte te laten lijken dan puur een ruimte voor alleen culinaire hoogstandjes, wordt steeds meer de keuken aangekleed als een leefomgeving die gezien mag worden. Met legplanken onderscheidend van kleur, materiaal of juist uniform kiest men ervoor om deze ruimte naar eigen smaak in te richten. Met de juiste bladsteunen hiervoor kiest men voor deze eigen smaak. Omdat de functie van een legplank anders kan zijn is er ook een differentiatie in het te dragen gewicht.

 

Handdoekrekken

 

Voor het opbergen van vaatdoeken en dergelijke zijn er handdoekrekken in diverse materialen en uitvoeringen. Op een enkele na worden al deze handdoekrekjes ingebouwd en zijn uittrekbaar. Afhankelijk van de diepte van de ruimte die beschikbaar is kiest men het juiste type uit in combinatie met 1-armig, 2-armig of 3-armig. Meestal worden deze producten toegepast in een keukenkastje onder de spoelbak en is er ruimte voldoende om deze te monteren.

 

Messenblokken

 

Messensets en messenblokken zijn er in diverse afmetingen en toepassingen bij Keukenkiosk. Zowel vrijstaand als hangend aan een relingsysyteem zijn deze toe te passen. Ook zelfs verwerkt in een vrijstaande lade met messen liggend op uw keukenwerkblad om dicht bij uw spoelbak te plaatsen om zodoende optimaal uw keuken te benutten.

 

Rieten manden

 

De gevlochten rietenmanden van Keukenkiosk zijn van hoge kwaliteit en een sieraad in iedere keuken. Met zijn gelakte beuken rand met of zonder greep zijn deze vrijwel in elke keuken toepasbaar. Door deze rietenmanden zichtbaar te verwerken in uw keuken krijgt deze daardoor nog meer een open en ruimtelijker karakter.