Accessoires

Filteren  
Categorie  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires

De Keukenkiosk kan u veel accessoires bieden voor in de keuken. Het gaat over veel producten om uw keuken extra cachet te geven of gewoon functioneler te maken. Hierbij kunnen wij het volgende aanbieden: Barkrukken, Bladsteunen, relingsystemen, tafelpoten, stelpten, trolleys, pannenroosters, grepen, trapjes, handdoekrekjes, rieten manden, snijplanken, messensets,  lade-indelingen en barsteunen. Keukenkiosk heeft producten in haar assortiment van onder andere Hailo, Hettich en Rhecon.

 

Veel accessoires bij Keukenkiosk

Wij kunnen u erg veel accessoires aanbieden. Een kleine greep wat wij u kunnen bieden:

  • Lade-indelingen van zowel hout als kunststof voor diverse lade breedtes en dieptes, ook verkrijgbaar met kruidenindeling en messenindeling. 
  • Handdoekdrager in de uitvoering kunststof, aluminium en metaal, ook magnetisch toe te passen in een spoelbak. 
  • Met de vaatdoekhouder kunt u gemakkelijk uw vaatdoeken uit het zicht hangen, maar wel binnen handbereik.
  • Rieten manden in landelijke stijl zijn in diverse afmetingen beschikbaar, zoals met beuken kader, met of zonder handgrepen met integreerbare snijplanken in dezelfde stijl, zodat uw keuken een nog mooiere uitstraling krijgt met een zichtbare functionaliteit. 
  • Keukentrapjes van o.a. Hailo zijn onmisbaar in een keuken indien men veilig net iets hoger wil reiken. Deze zijn ophangbaar dan wel weg te werken in de keukenplint, met antislip treden en geringe afmetingen in opgevouwen toestand. 
  • Pannenroosters en snijplanken ter bescherming van de ondergrond kan Keukenkiosk aanbieden in metaal, hout en glas.

 

Ruim aanbod 

Aanbod genoeg voor uw keuken om de juiste beslissing te nemen welke artikelen het beste passen in uw keuken met de juiste functionaliteit. Keukenkiosk is de specialist waar u moet zijn! Messenblokken kunnen wij u aanbieden, zowel hangend aan een relingsysteem als staand op het werkblad en in een lade verwerkt, die tevens dienst kan doen als snijplank. Elk messenblok is een sieraad voor uw keuken en u heeft het juiste gereedschap direct binnen handbereik, zoals o.a. een schilmes, broodmes, keukenmes, koksmes, vleesmes, etc. U weet nu waar u moet zijn voor uw keukenaccessoires, bij Keukenkiosk!