Stopcontacten

Filteren  
Categorie  
Merk  
prijs  
Geschikt voor  
Aantal stopcontacten  
Aantal USB poorten  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stopcontacen voor uw keuken

 

Er zijn vele mooie manieren om uw elektronische aansluitpunten bijna onzichtbaar in uw keuken te verwerken en waar deze toch makkelijk binnen handbereik zijn. Zoals wandcontactdozen voorheen meestal in de achterwand aangebracht werden zijn er tegenwoordig prachtige manieren en oplossingen om deze in uw keukenwerkblad of tafel te verwerken. Niet alleen zijn deze oplossingen mogelijk voor 220V, maar ook voor USB aansluitingen. Let er op dat er varianten bestaan tussen de stopcontacten van NL-D en B-F, dit heeft niets met de kwaliteit te maken, maar met de technische voorzieningen en regulatie per land, In Nederland is deze gelijk aan Duitsland, en weer afwijkend voor België en Frankrijk, waar deze juist weer gelijk zijn.

Het tijdig plannen voor deze aansluitpunten is nodig om naderhand niet in problemen te komen met het aanbrengen van uw spoelbak, kraan of andere producten die u niet te dicht bij uw stopcontacten wilt hebben i.v.m. de veiligheid. Daar er toch al mogelijke elektronische apparaten aanwezig zullen zijn, zoals koelkast, afzuigkap, oven, voedselvermaler, etc., zal het inplannen van de stopcontacten geen problemen opleveren voor het ontwerp van uw keuken.

 

Pop-up varianten

 

De pop-up varianten zijn de meest gebruikte aansluitpunten tegenwoordig, verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en gebruiksvoorzieningen, zoals de S-Box, Evoline – Powerport en Bachmann – Energiebox. Met deze varianten moet men er rekening mee houden dat deze wat ruimte innemen in het daaronder geplaatste keukenkastje. Dus een goede planning is hiervoor nodig om geen problemen te krijgen met uw draaibodem of inbouw draadwerk.

 

Stationair geplaatst

 

U kunt er ook voor kiezen om juiste deze wandcontactdozen te laten zien in uw keuken door middel van het fraaie design van Hettich – Deltabox en Energiebox. Deze kunnen dan het gekozen kleurelement versterken in uw keuken, zonder dat dit hindelijk overkomt. Een voordeel bij deze oplossingen is het feit dat er weinig tot geen ruimte verloren gaat in de onderliggende keukenkastjes.

Ook ronde stopcontacten zoals de Bachmann – Twist is een mooie oplossing, niet hinderlijk aanwezig, maar wel duidelijk zichtbaar, zonder poespas direct te gebruiken, deze heeft iets meer inbouwdiepte, maar is niet als zodanig hinderlijk voor inbouw in uw keukenwerkblad.

Hettich met zijn Flapbox heeft overduidelijk opvallende design, terwijl met de Klappo de mogelijkheid er is om deze frontaal aan te brengen in uw keuken.

Tot slot heeft Les nog een traditionele energiedoos als hoekoplossing en zijn er overige stopcontact onderdelen te vinden op Keukenkiosk.