Madesmart

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MadeSmart

 

Organizen met Madesmart

Nieuw uit de Verenigde staten zijn de multifunctionele producten van Madesmart die jou gaan helpen bij het organiseren van je keuken, badkamer of andere ruimtes van je huis of kantoor. Van simpele bakjes om iets in te kunnen bewaren kunt u verschillende producten samenstellen om zo een keukenkast of besteklade te kunnen vullen naar uw eigen smaak. Hoe gaat u uw leven inrichten met de organizers van Madesmart?

Stel je eigen keuken samen

De Madesmart producten zijn er in verschillende kleuren en stijlen, zo kan je altijd iets kiezen wat het beste bij je past. daarnast kan jij je creativiteit los laten gaan met het samenstellen van bijvoorbeeld je eigen keukenlade of keukenkast. Bij madesmart hebben ze goed nagedacht over hoe ze elk product kan gebruiken. Je kan een bakje los gebruikne of je kan verschillende items samenstellen om zo een volledig eigen configuratie te krijgen.

Naast een normale bestekbak van madesmart kunt u nog ruimte in uw keukenlade over hebben en het is natuurlijk jammer om die ruimte niet volledig te benutten. Madesmart heeft daarom ook kleinere organizers gemaakt in verschillende lengte en breedte. Zo kunt u altijd de samenstelling van organizers maken die bij uw keuken passen. Veel voorbeelden van de verschillende samenstellingen kunt u vinden tussen de productfoto's.

 

I am Madesmart

De getalenteerde ontwerpers van madesmart bedenken altijd nieuwe manieren om de ervaring van de thuisorganisatie te verhogen. Zoals altijd is elk van onze nieuwste producten zorgvuldig ontworpen met zowel functie als schoonheid als prioriteit. Bij madesmart ® zet het team zich in voor het verbeteren van het leven van onze consumenten door middel van organisatie.

 

Lazy Susan draaiplateau

Terug van weggeweest is de Lazy Susan draaiplateau en krijgt het de aandacht die het verdiend. Nog nooit was het zo makkelijk geweest om uw keuken te organiseren met de Madesmart kitchen organizer, daar kan natuurlijk de Lazy Susan niet ontbreken. Naast het handige draaiplateau waarbij alles letterlijk te bereiken is in een handomdraai, kan de 3 treden organizer niet ontbreken in uw keuken.

 

Madesmart Organizer 3 treden

 Het organiseren van je kuekenkast was nog nooit zo makelijk gewesst met de Organizer 3 treden. Hiermee heb kan je alles in een keer zien wat je hebt en kan je het overzicht bewaren. Ook het bereiken van wat je nodig hebt wordt veel makkelijker omdat alles makkelijker bereikbaar wordt. Omdat alle keukenkasten andere afmmetingen hebben is er ook een uitschuifbare organizer beschikbaar. Deze organizer is niet alleen praktisch in uw keukenkast, De madesmart 3 treden organizer komt ook heel goed tot zijn recht op het aanrecht. Hierdoor kunt u een netjes en overzichtelijk aanrecht behouden.

 

MadeSmart producten zijn exclusieve keukenorganisers voor gebruik op diverse plekken in uw keuken om het overzicht te behouden.

Met een Bestekbak of opbergmandje van MadeSmart in diverse afmetingen, materialen en kleuren, is het gemakkelijk combineren voor de juiste indeling en toepassing van uw keukenlade of keukenkastje.