Rieten manden

Filteren  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rieten manden een natuurlijk product

Keukenkiosk bied u diverse opslag mogelijkheden in uw keuken zoals rieten manden en korven.

Dit alles met of zonder greep in de beuken, gelakte houten omranding. De manden zijn allemaal handmatig gevlochten en hebben daardoor ook een natuurlijke uitstraling. U kunt deze rieten manden voor diverse doeleinden gebruiken, maar één ding is zeker, het blijft een opmerkelijk product in uw keuken.

 

Ruimtelijk effect

Deze rieten manden kunnen gewoon achter een keukendeurtje worden ingebouwd of toegepast, maar zodra deze manden open worden verwerkt in uw keuken geeft dit meteen een ruimtelijk effect aan uw keuken. Deze heeft dan plotseling meer diepte  en oogt de ruimte groter.

Een mogelijk oplossing van het plaatsen van de rieten manden in uw keuken is door het eenvoudig plaatsen op legplanken, maar er zijn ook bijpassende beukengeleiders te verkrijgen om hierop de manden vrij te laten uitschuiven. Deze beukengeleiders kan men gebruiken bij keukenkastjes met een kastmaat van 400 mm. (K400), 450 mm. (K450), 500 mm. (K500) en 600 mm. (K600). Afhankelijk van de dikte van de zijpanelen (15 of 16 mm. Of 18 of 19 mm.) kiest men de juiste zijgeleiders.

Om het accent verder te vergroten in uw keuken kan men gebruik maken van verdere accessoires zoals kranen, spoelbakken, afvalbakken, verlichting en dergelijke. Hiermee kunt u uw keuken inrichten op de manier zoals u het wilt.