Keuken kranen

Over onze keuken kranen

Kranen zijn een onmisbaar element in uw keuken, ongeacht wat voor type keuken het is. Wel is de diversiteit van het aanbod van kranen zeer breed, zowel optisch als functioneel en de plaatsing. Natuurlijk zijn alle merkkranen verkrijgbaar bij Keukenkiosk.

De keuze van een kraan hangt onder andere af van het type keuken wat u voor ogen heeft, Amerikaans, klassiek of modern. Ook het type spoelbak is van invloed op uw keuze, hierbij kunnen we denken aan een kleine uitloop voor een enkele spoelbak of een grotere uitloop voor uw kraan die tevens ook zwenkbaar is of zelfs een kraan met uittrekbare vaatdouche. Bij de keuze van de spoelbak staat meestal ook het type kraan vast betreffende een kraan met 1 gat of 2 gaten in het werkblad, soms ook nog de kraan met wand- of muurbevestiging voor, dit alles gekozen uit esthetisch oogpunt, en waarbij Keukenkiosk het zoek makkelijk maakt door haar uitgebreide filtermogelijkheden voor diverse keuzes. Hierbij komt u snel terecht bij de kraan die u zoekt via de webshop van Keukenkiosk, maakt niet uit of u nu een Stala kraan of Grohe kraan zoekt.

Enkele hendel keukenkraan

Eengreeps keukenkraan voor in uw keuken De enkele hendel kraan is de meest gebruikte kraan, deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te bedienen voor het verkrijgen van verschillende temperaturen kraanwater. Dit zijn ook allemaal keukenkranen met één gat voor montage, dus ook eenvoudig te monteren op het werkblad of directe montage op de spoelbak. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen is er altijd wel een kraan die past bij uw keuken, of het nu een vintage keuken is met een klassieke Amerikaanse koelkast of een moderne keuken met hoogglans fronten, in alle gevallen kunt u terecht bij Keukenkiosk voor een goed advies.

Door gebruik te maken van keramische schijven als binnenwerk bij deze type keukenkraan en het monteren volgens de richtlijnen, is normaal gebruik op langer termijn bijna altijd zonder problemen. Er zijn type één hendel kranen waarbij de hendel boven op de keukenkraan is gepositioneerd of aan de voorzijde, zodat men geen afweging hoeft te maken om desgewenst de hendel links of rechts te plaatsen in verband met links- of rechtshandig gebruik. Stala keukenkraan heeft hierin diverse mogelijkheden tegen een betaalbare prijs.

Twee greeps keukenkraan

Het type keukenkraan met twee hendels heeft een iets meer klassieke uitstraling met de bedieningsgemakken van een moderne kraan. Deze type kraan heeft de mogelijkheid bij montage voor één gat of twee gaten montage, dit kan zowel op het werkblad of soms ook direct op de spoelbak. In verband met een betere bereikbaarheid bij montage worden de aansluiting van de kranen in hetzelfde keukenkastje gemonteerd als de aansluiting van uw spoelbak, zodat bij een ruimtebesparende sifon en het correct aanbrengen van de waterleidingen er toch nog voldoende ruimte is voor het aanbrengen van een afvalemmer. Dit alles is te verkrijgen bij Keukenkiosk en kunnen wij u ook desgewenst advies geven voor de juiste opstelling van keukenproducten en andere keukenaccessoires om het geheel compleet te maken voor een mooie en bovendien een functionele keuken.

Keukenmengkraan

De keukenmengkraan onderscheidt zich van de tweegreeps keukenkraan door het gebruik van 2 draaibare knoppen voor het mengen van warm en koud water. Hierbij kan het bij het binnenwerk gebruik gemaakt worden van de traditionele draai element met rubberen dichting of het veel moderne binnenwerk met keramische schijven. Mengkraan voor in uw keuken van keukenkiosk Het laatste binnenwerk heeft het voordeel van een soepele werking, vooral bij het dichtdraaien, met geringe kracht en treedt hierbij veel minder slijtage op van de beweegbare onderdelen. Dit heeft alleen een probleemloze werking op lange duur bij een juiste installatie en bij het gebruiken van filter en/of stopkranen. Hierbij wordt het water eerst gefilterd voordat de kraan wordt afgesloten zodat er geen vuil tussen de keramische schijven kan komen waarbij een blijvende beschadiging zou kunnen optreden. Belangrijk is ook om de juiste spoelbak uit te kiezen met voldoende diepte. Veel spoelbakken worden gekozen aan de hand van het aantal bakken of grootte daarvan, terwijl de diepte nogal eens kan variëren, vooral bij rvs spoelbakken.

Ook bij de keukenmengkraan heeft u de keuze uit vele modellen en kleuraccenten bij Keukenkiosk. En heeft u een andere kraan in gedachten die keukenkiosk niet in haar programma heeft, dan gaan wij met veel plezier op zoek naar een kraan die u bevalt. Ook in het geval van een rvs spoelbak, afvalemmer of retro koelkast gaan wij graag op zoek naar het gewenste keuken product voor u. Zodat uw keuken zal worden zoals u hem in gedachten heeft met alle functionaliteiten en esthetische oogmerken. Stopkranen

Stopkranen

Het monteren van stopkranen is belangrijk in verband met het schoonspoelen van de waterleiding en zodoende een probleemloos gebruik van uw keukenkraan. Bijzonder bij de keukenkranen met keramisch binnenwerk is dit zeer belangrijk. Verder stellen veel leveranciers van keukenkranen dit als eis voor hun garantie. Maar het het is altijd aan te raden om dergelijke stopkranen te monteren, ook bij renovatie van uw keuken of het verwisselen van uw keukenkraan is het makkelijk om een gedeelte van uw waterleiding af te kunnen sluiten zonder uw hele huis af te sluiten van water.

Heetwaterkranen

Heetwaterkranen voor in uw keuken van keukenkiosk Keukenkiosk kan onder andere heerwaterkranen leveren van Dornbracht, Quooker en Insinkerator. Dit zijn de betere merken onder de heetwaterkranen voor uw keuken. In de moderne keuken zijn deze producten ondenkbaar geworden en mede door de diverse beveiligingen zijn deze keukenkranen veilig te bedienen door iedereen. Door een separate tankaansluiting en thermostaat kunt u dit alles snel bedienen.