Verlichting

Filteren  
Categorie  
Merk  
prijs  
Geschikt voor  
Aantal stopcontacten  
Aantal USB poorten  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verlichting

Alle soorten verlichting voor een goede prijs vindt u bij Keukenkiosk. Goede kwaliteit en altijd gratis geleverd. Goede verlichting is belangrijk in de hele woning, maar ook zeker in de keuken. Daarom kan de Keukenkiosk u hierbij van dienst zijn. Als u gaat koken wilt u graag zien wat u doet en daarom hebben wij verschillende soorten verlichting voor u in ons assortiment. Op het gebied van verlichting kan Keukenkiosk u uitstekend van dienst zijn betreffende opbouw verlichting, onderbouw verlichting of inbouw verlichting, als plintverlichting of RVS bovenkastverlichting. Wij zijn van alle markten thuis betreffende functionele verlichting dan wel sfeerverlichting in uw keuken. 

 

De juiste verlichting voor elke plek

Dankzij de directe inkoop van Keukenkiosk bij diverse producenten kunnen wij u goede prijzen aanbieden en hebben wij bijna alle verlichting zoals, LED verlichting, halogeen verlichting, tl-verlichting met alle toebehoren op voorraad en direct leverbaar. Daarbij kunnen wij u ook bedienen met bijbehorende trafo’s, schakelsystemen, wip schakelaar en tegenwoordig veel gebruikte verlichte glasplaten. Indien u extra toebehoren nodig heeft zoals een aansluitkabel of mini-stekker dan staat dit duidelijk aangegeven bij het desbetreffende product.

 

Inbouw aansluitmogelijkheden

Onder dit hoofdstuk vallen ook de verder aansluitmogelijkheden en inbouwmogelijkheden wat samenhangt met het aanbrengen van verlichting, namelijk de stopcontacten en andere aansluitmogelijkheden. Keukenkiosk biedt u hier diverse mogelijkheden aan zoals de S-box, Evoline, Deltabox, Energiebox en Twist. Al deze mogelijkheden geven u de kans om de aansluitmogelijkheden bijzonder fraai weg te werken in onder ander uw keukenblad.

 

Verlichting afstemmen op uw omgeving

Kies niet alleen de juiste verlichtingsbron voor de juiste helderheid en sfeer, maar kies bij Keukenkiosk ook de verlichting die past bij het uiterlijk van uw kraan, spoelbak en apparatuur, zodanig dat uw keuken meer harmonieus overkomt, zonder hinderlijke elementen die afbreuk doen aan het esthetische karakter van de uitstraling van uw keuken.

 

Meer weten over verlichting?

Graag horen wij van u indien er nog vragen of opmerkingen zijn, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Als u advies nodig heeft betreffende verlichting of andere keukencomponenten dan adviseren wij u graag. Volg Keukenkiosk op Facebook en Instagram voor de laatste ontwikkelingen en trends.