Inbouw afvalbak draaideuren

Filteren  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inbouw afvalsystemen voor draaideuren

 

De mooiste en meest ergonomische afvalemmers vind u bij Keukenkiosk. Onmisbaar in uw keuken zijn afvalemmers van Keukenkiosk, waarbij afvalbakken voor draaideuren de meest gebruikte zijn betreffende inbouw afvalbakken. Het grote verschil met vrijstaande afvalemmers is het feit dat met en vrijstaande afvalemmer gekozen wordt om uw keuken meer kleuraccenten te geven. Met inbouw-afvalemmers heeft u meer keuze betreffende de inhoud en de aantal afvalemmers, dit in verband met gescheiden afval.

Voor een makkelijke bediening zijn er voor vele afvalbakken ook deurmeenemers en een lage uitvoering mogelijk voor plaatsing onder uw spoelbak en kraan. Alle opties voor uw keuken zijn mogelijk. Keukenkiosk bied een assortiment aan met verschillende bekende merken zoals Hailo, Stala, RP en Wesco, Waarvan iedereen weet dat het een uitstekende kwaliteit heeft.

 

Stel u eigen keuken samen

Heeft u geen plaats voor een afvalemmer in een lade of in een uittrekkast, misschien is een afvalemmer in een hoekkast of in een werkblad dan wel iets voor u. Vul verder uw keuken aan met de verlichting die het beste bij uw keuken past, zoals LEDhalogeen of TL verlichting. Daarnaast heeft Keukenkiosk ook alle benodigdheden rond het koken, zoals o.a. messenblokken, snijplanken en de daarbij behorende opbergmogelijkheden. Hiermee kunt u keuken invullen van alle gemakken.