Dubbele Spoelbak

Filteren  
Merk  
prijs  
Lengte Spoelbak  
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dubbele spoelbak

Een dubbele spoelbak in uw keuken geeft u meer armslag en ruimte om uw culinaire bezigheden te verruimen. Ook betreffende voorbereiding en schoonmaken is deze spoelbak een middel om een betere planning te verkrijgen. In combinatie met een afdruipgedeelte is het een ideaal middel om het keukenblad schoon en opgeruimd te houden. De kraan wordt meestal symmetrisch geplaatst om zodoende beide spoelbakken optimaal te kunnen benutten. Wel is het zaak om een goede planning te maken bij het ontwerpen van uw keuken daar een dubbele spoelbak meer ruimte nodig heeft in uw keukenkast. De minimale benodigde afmetingen geeft Keukenkiosk aan bij elke spoelbak. Zoals gebruikelijk heeft het afdruipgedeelte geen invloed op de keukenkast daaronder en ken deze desnoods boven een lade gemonteerd worden.

 

Onderbouw

Een dubbele spoelbak gebruiken bij onderbouw of vlak inbouw wordt minder toegepast, omdat dan de rvs overbrugging tussen beide spoelbakken in het zicht blijft wat een esthetische onderbreking geeft. Daarom worden er meestal 2 losse spoelbakken toegepast waarbij het keukenblad tussen de spoelbakken doorloopt en dit een veel mooier effect heeft.

Met toepassing van verder keukenaccessoires zoals een zeeppompje of een keukenkraan met C-uitloop geeft uw keuken nog meer cachet.