Vlak Inleg Spoelbakken

Filteren  
Merk  
prijs  
Lengte Spoelbak  
Breedte Spoelbak  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlak-inleg spoelbakken

Vlak-inleg spoelbakken ook wel inbouw-spoelbakken genoemd zijn spoelbakken die men in het keukenblad inbouwt, waardoor er een vlak geheel ontstaat met het werkblad. Dit keukenblad kan van zowel multiplex, natuursteen of composiet materiaal zijn. Men zorgt voor een ruimte in het werkblad blad waar ruimte is voor de verlijming en de dikte van de spoelbak. Haast zonder lijmnaad kan men dan de spoelbak inbouwen. Een voorwaarde is wel dat de rand van de spoelbak zeer vlak is wat het geval is bij spoelbakken van Keukenkiosk. Onze spoelbakken worden geselecteerd op maatvastheid en alle verdere kwalitatieve normen. Alle inleg spoelbakken worden geleverd met bijbehorende klemmen en afloop- en overloopmaterialen. De meeste gebruikte en praktische oplossing is de 3,5” zeefkorfplug, deze zorgt ervoer dat niet alle grove afvoerresten in het afvoerkanaal verdwijnen met kans op verstoppingen. Spoelbakken van Franke, Stala, Culinorm zijn vrijwel altijd op voorraad en direct leverbaar, ander spoelbakken niet in ons assortiment zijn op aanvraag mogelijk te verkrijgen.

 

Compleet aanbod

Vlak-inleg spoelbakken zijn er in diverse soorten en afmetingen, zoals rond, rechthoekig, enkele en dubbele spoelbak. Elk merk heeft zijn uitzonderlijk design waardoor er altijd wel een spoelbak naar uw keuze is binnen het aanbod van Keukenkiosk. En twijfelt u nog betreffende het juiste design of indeling dan kunnen wij deskundig adviseren.

 

Maak uw keuken compleet

Met verdere producten van Keukenkiosk kunt u uw keuken verder inrichten en optimaliseren zoals bijpassende kranen, afvalemmers, zeepdispensers en dergelijke.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.