Spoelbakken

Filteren  
Categorie  
Merk  
prijs  
Lengte Spoelbak  
Breedte Spoelbak  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Assortiment spoelbakken bij Keukenkiosk

Als u op zoek bent naar een spoelbak, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Keukenkiosk bent u aan het juiste adres. Keukenkiosk biedt u het groots aanbod in spoelbakken. Wij bieden verschillende uitvoeringen zoals opbouw spoelbakken, vlak opbouw spoelbakken, vlak inleg spoelbakken en de onderbouw spoelbakken. Ook kunt u de spoelbakken selecteren op het formaat zoals de enkele spoelbak, anderhalve spoelbak, dubbele spoelbak, spoelbak met afdruip, etc. U kunt nu zelf een kijkje nemen welke merken u aanspreken. Wellicht bent u op zoek naar een speciaal merk of type. Als u daar vragen over heeft dan informeren wij u daar graag over. Niets is zo makkelijk om op één webshop alle mogelijke spoelbakken te treffen, waarbij u zelf de keuze kunt maken wat het beste bij u en uw keuken past. U heeft een makkelijk keuze menu om het aantal spoelbakken weer  te geven met de vorm van de spoelbak, rond of rechthoekig, met de manier van inbouwen, opbouw, vlak inbouw (inleg) of onderbouw. Al deze mogelijkheden geven u de kans om uiteindelijk te kunnen slagen in uw keuze, waarbij tevens ook wordt aangegeven wat de direct aanverwante producten zijn, zodat u ook direct de juiste keuze kunt maken voor betreffende afvoer en de bijbehorende keukenkraan.

Ruime keuze aan spoelbakken

Bij de Keukenkiosk heeft u een ruime keuze uit spoelbakken, U kunt kiezen uit opbouw, vlakbouw, inleg en onderbouw roestvrijstalen spoelbakken. Dit alles in RVS in diverse afmetingen en vormen zoals, rond, ovaal, rechthoekig en met enkele bak, 1,5 bak, 2 bakken of spoelbakken met afdruipgedeelte. Verder is er bij Keukenkiosk een keuze uit diverse afvoersets en pluggen, keukenkraan, linkse en rechtse spoelbak uitvoering, pop-up waste, waarbij ook advies wordt gegeven betreffende het onderhoud van diverse spoelbakken en welke spoelbakken er beschikbaar zijn per breedte onderkast. U kunt zich nu zelf te oriënteren in de webshop en wanneer u vragen heeft, dan zijn wij er voor u! 

Spoelbakken uit voorraad leverbaar

Bijna alle spoelbakken bij Keukenkiosk zijn op voorraad en hebben daardoor korte levertijden, normaal gesproken binnen 48 uur leverbaar. Niet alleen hebben wij de goedkoopste spoeltafels voor u, ook door onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we inmiddels aardig wat ervaring met spoelbakken hebben en dat wij graag van u horen indien er nog vragen of opmerkingen zijn. Staat de gewenste spoelbak niet in onze webshop? Laat het Keukenkiosk dan weten, zodat wij u op een andere manier eventueel toch van dienst kunnen zijn of kunnen adviseren betreffende een alternatief. Wij denken graag met u mee en voor al uw vragen staan onze medewerkers de hele dag voor u klaar. Ons programma met spoelbakken en spoeltafels wijzigt continu en het is daarom ook zeker gewenst om regelmatig terug te komen naar de webshop van keukenkiosk om de nieuwste modellen te zien en om zodoende op de hoogte te blijven van de meest trendy en ergonomische spoelelementen voor uw keuken. Of het nu gaat om een compleet nieuwe keuken of een renovatie, keukenkiosk heeft het juiste model voor u met een scherpe prijs en een snelle levering, waarbij alle getoonde prijzen inclusief verzendkosten zijn, er zijn dus geen extra of bijkomende kosten voor u.

Elke spoelbak wordt standaard geleverd met verbindingsklemmen en een verbindingsset voor afvoer en overloop gedeelte. Afhankelijk van de leverancier is er soms ook een sifon bijgeleverd, dit staat duidelijk aangegeven op de productpagina van elke spoelbak.

Een goede planning van uw keukenindeling vooraf is noodzakelijk om tot de juiste spoelbak te komen, want niet alleen de indeling van de keukenkastjes onder het spoelelement is dan bindend, maar ook de plaatsing van de waterleiding, keuken verlichting en afvoer liggen dan vast. Iets wat naderhand moeilijk zonder problemen te wijzigen is. Heeft u eenmaal de juiste indeling gemaakt met alle wensen op een rijtje, dan is het makkelijk om de juiste keukenaccessoires te kiezen in de webshop van Keukenkiosk, zoals de plaatsing van een relingsysteem en de juiste uittrekmanden. Indien er dan toch nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met Keukenkiosk voor een doeltreffend advies.