Luchtafvoer

Filteren  
Categorie  
Diameter  
Hoogte  
Breedte  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luchtafvoer voor uw keuken

Diverse maten en materialen luchtafvoer goedkoop en hoge kwalitiet voor verschillende doeleinden, gratis verzenden bij Keukenkiosk.nl. Goede luchtafvoer in de keuken is van groot belang. Heeft u hier vragen over of wilt u weten welke mogelijkheden er in uw keuken toegepast kunnen worden? Dan bent u bij Keukenkiosk aan het juiste adres. Voor de juiste afvoer van lucht via afzuigkappen is het zaak om de juiste kanalen toe te passen. Keukenkiosk heeft een volledig programma van zowel vlakkanalen, ronde afvoerkanalen, flexibele kanalen, verloopstukken, bevestigingsbeugels, buis verbinders, binnen ventilatie roosters en buiten ventilatie roosters. Om de luchtstroom zonder wervelingen te verwerken in een bocht van 90º, hebben wij hoekstukken met inwendige lamellen. Voor veel apparatuur is de juist luchtafvoer zeer belangrijk zoals bij afzuigkappen en inbouw koelkasten. Maar ook buiten de keuken is een goede luchtafvoer van groot belang, denk maar aan een droger of zelfs een gehele badkamer zou profijt hebben van een goede afvoer
 

Speciale luchtgeleidingselementen voor beter luchtafvoer

Door de speciale ingewerkte luchtgeleidingselementen wordt het debiet van het volledig vlakkanaal geoptimaliseerd. Dit resulteert in aanmerkelijk minder drukverschil en drukverlies in de bochten waardoor de afzuigkap stiller maar ook efficiënter zijn werk kan doen. U kunt hier ook van profiteren als u voor de luchtafvoer van Keukenkiosk kiest. Als u hier vragen over heeft dan kunnen onze medewerkers dit allemaal aan u uitleggen. Zij beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om u dit in begrijpelijke taal uit te leggen. 
 

Ruim assortiment luchtafvoer Keukenkiosk 

In het assortiment van Keukenkiosk vindt u vlakkanaal 125 mm. standaard, 150 mm. standaard, 125 mm. extra breed, 100 mm. ECO, 100 mm. standaard, flexibele buizen/slangen, ronde vaste afzuigkapbuizen met alle toebehoren, zoals bevestigingsmateriaal, koppelstukken en luchtroosters. Neem contact op met uw leverancier van uw afzuigkap voor de juiste afvoerkanalen en bestel bij Keukenkiosk al uw toebehoren, daar wij, normaal gesproken alles op voorraad hebben betreffende dit programma, hebben wij korte levertijden en kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij vinden het belangrijk om aan uw wensen te kunnen voldoen dus wanneer u bepaalde wensen heeft, laat het dan aan ons weten dan kunnen onze medewerkers van Keukenkiosk voor u aan de slag.