Kokend water kranen

Filteren  
Merk  

Kokend water kranen

Kokend water kranen zijn onmisbaar in de moderne keuken en daarom wil keukenkiosk jou de beste brengen voor een uitstekende prijs. Keukenkiosk verkoopt onder meet de 3 in 1 kraan van Unito, de ACE boiler kokend water kranen. De Ace boiler 3 in 1 kokend water kranen zijn makkelijk te installeren en bereiken direct graden 100 Celsius. De Ace boiler 3 in 1 kokend water kraan is eenvoudig en veilig te bedienen, ook voor kinderen door de extra aangebrachte beveiliging. U kunt na het gebruik van kokend water uw hand onder de kraan houden, koud water er doorheen laten lopen en u voelt geen heet water.

 

De Ace boiler 3 in 1 kokend water kranen zijn er in de uitvoering Chroom, mat Zwart en RVS. Alle Ace boiler 3 in 1 kokend water kranen worden geleverd als set met en Ace Boiler met alle aansluit en bevestigings materialen, zodat u alles in huis haalt om het te kunnen installeren.

 

De Ace boiler 3 in 1 kokend water kraan en de boiler zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld en voor elkaar gemaakt, waardoor u het maximale uit de kokend water kraan kan halen. Op alle Ace boiler 3 in 1 kokend water kranen zit 2 jaar garantie

 

Keukenkiosk voor een complete keuken

bi keukenkiosk kunt u uw keuken helemaal zelf samenstellen. Heeft u een kraan gevonden, dan hebben wij ook een perfecte spoelbak die daar bij past. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan afvalemmers en apparatuur. zoekt u iets kleiners om de keuken aan te vullen, neem dan een kijkje bij onze keuken accessoires.