Selectie verfijnen


Prijs:


Breedte:


Hoogte:


Merk

  • Big Chill

Uitvoering

  • Amerikaanse koelkast

Inhoud

  • 423 liter

Categorie: Big Chill koelkasten

Big Chill amerikaanse retro koelkasten

 

Big Chill is de enige echte retro amerikaanse koelkast op de europese markt. De Big Chill heeft een retro uitstraling van de jaren 50 in amerika die voldoet aan de hedendaagse eisen en functionaliteiten. In tegenstelling tot andere retro amerikaanse koelkasten is de Big Chill wel gemaakt van het authentieke metalen deuren en heeft het dezelfde lijnen zoals de amerikaanse auto uit die tijd. Met separaat vriesvak, massief chromen deurgreep, robuuste gelakte buitenzijde in 8 verschillende standaard kleuren is het de enigste in zijn soort. Met een totale inhoud van 423 liter, incl. 99 liter vriesvak voldoet het ruim aan de hedenddaagse norm betreffende inhoud. Compleet met eierrek, houders voor ijsblokjes en een groente/fruitlade is de Big Chill koelkast klaar voor optimaal gebruik in uw keuken en brengt tevens de klassieke uitstraling uit de jaren 50. Wanneer u een Big Chill heeft ervaren wilt u nooit meer iets anders. Bent u nog steeds niet overtuigd, kom dan langs onze showroom en ervaar de koelkast zoals alle vele voor u hebben gedaan.

 

 

Kom de Big Chill koelkasten bezichtigen in onze showroom

 

De Big Chill koelkast moet je bezichtigen, ervaren voordat je er helemaal van overtuigd bent om er eentje in je keuken te plaatsen. Uzelf overtuigen van een aankoop kan lastig zijn als u alleen een afbeelding heeft gezien. Keukenkiosk nodigt u uit om een kijkje te nemen naar de Big Chill koelkasten en ervaar wat een massieve retro amerikaanse koelkast voor toevoeging kan hebben op een ruimte.  

 

Apparatuur

 

De Big Chill retro amerikaanse koelkast komt binnenkort ook met een retro vaatwasser paneel en een retro fornuis om uw keuken compleet te maken in de juiste stijl. Tot die tijd heeft Keukenkiosk genoeg kookplaten, ovens, magnetrons en vaatwassers om uw keuken aan te vullen. Keukenkiosk heeft alles wat u nodig heeft voor uw keuken, dit met de scherpe prijs en snelle levertijd zoadat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.