Big Chill

Filteren  
Apparaat  
Kleur  
Merk  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Big chill

Big Chill Amerikaanse retro koelkasten

Big Chill is het merk voor de Amerikaanse koelkast waarbij het design uniek is. Deze retro koelkast en andere retro apparaten van Big Chill staan voor een merk wat ongeëvenaard is en wat ook toepasbaar is in de huidige moderne keuken waar het de nodige accenten aanbrengt.

In tegenstelling tot andere retro Amerikaanse koelkasten is de Big Chill wel gemaakt van het authentieke metalen deuren en ombouw, het heeft dezelfde lijnen zoals de Amerikaanse auto uit die tijd. Met separaat vriesvak, massief chromen deurgreep, robuuste gelakte metalen buitenzijde in 8 verschillende standaard kleuren is het de enigste in zijn soort. Compleet met eierrek, houders voor ijsblokjes en een groente/fruitlade is de Big Chill koelkast klaar voor optimaal gebruik in uw keuken en brengt tevens de klassieke uitstraling uit de jaren 50. Wanneer u een Big Chill heeft ervaren wilt u nooit meer iets anders. Bent u nog steeds niet overtuigd, kom dan langs onze showroom en ervaar de koelkast zoals alle vele voor u hebben gedaan.

Kom de Big Chill koelkasten bezichtigen in onze showroom

De Big Chill koelkast moet je bezichtigen, ervaren voordat je er helemaal van overtuigd bent om er eentje in uw keuken te plaatsen. Uzelf overtuigen van een aankoop kan lastig zijn als u alleen een afbeelding heeft gezien. Keukenkiosk nodigt u uit om een kijkje te nemen naar de Big Chill koelkasten en ervaar wat een massieve retro amerikaanse koelkast voor toevoeging kan hebben op een ruimte.  

Big Chill apparatuur

De Big Chill retro Amerikaanse koelkast komt binnenkort ook met een retro vaatwasser paneel en een retro fornuis om uw keuken compleet te maken in de juiste stijl. Tot die tijd heeft Keukenkiosk de juiste spoelbak en keukenkraan in retro stijl om uw keuken aan te vullen. Keukenkiosk heeft alles wat u nodig heeft voor uw keuken, dit met de scherpe prijs en snelle levertijd zoadat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.