Halogeen

Filteren  
Categorie  
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Halogeen lampen

Uw halogeen verlichting voor uw keuken besteld u bij Keukenkiosk.nl. Altijd een goede prijs met een geweldige kwaliteit en is altijd gratis aan uw deur geleverd. In ons ruim assortiment vind u opbouw halogeen, onderbouw halogeen, inbouw halogeen en zelfs bovenbouw halogeen verlichtingen. Hoe u verlichting ook komt te hangen, wij hebben altijd de perfecte halogeen lamp en fitting voor uw keuken.

 

Voordelen van de halogeen verlichting

De halogeen verlichting heeft vele voordelen voor uw keuken. De halogeen lamp heeft een lager energie verbruik dan de originele gloeilamp, waardoor uw kosten ook omlaag gaan en uw goed voor het milieu bezig bent. Naast een lager energie verbruik gaat de halogeenlamp ook nog langer mee dan de gloeilamp. De lamp zelf wordt vrij heet als die aan staat, het is dus onverstandig om de lamp aan te raken als die aan staat. Maar omdat de halogeen lamp een hoge temperatuur heeft dan de gloeilamp komt er een meer natuurlijke kleur licht vandaan. Daardoor komen alle kleuren van bijvoorbeeld uw afvalemmer, apparatuur of spoelbak beter tot hun recht in uw keuken.

 

Alles wat u nodig hebt voor uw keuken op één site

Keukenkiosk heeft werkelijk alles wat u nodig hebt in een keuken. Een ruime keuze in uw keukenapparatuur met de luchtafvoer die bij sommmige apparaten nodig zijn. Een keuken is niks zonder een spoelbak of keukenkraan en daarom heeft Keukenkiosk hier een ruim assortiment van. Ook hebben wij een ruime keuze voor de kleine dingetjes in de keuken, die zijn te vinden onder het kopje accessoires.