S-Box

Filteren  
Merk  
prijs  
Geschikt voor  
Aantal stopcontacten  
Aantal USB poorten  
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

S-Box pop-up

 

De S-box pop-up is uniek en de enige in zijn soort, d.m.v. een uniek lift-systeem komt deze S-Box vanuit uw keukenwerkblad of tafel vanzelf omhoog.

Deze is weg te werken met een bijgeleverd RVS afdekplaat die in een RVS-omlijsting valt voor de ideale afsluiting. Ook is met hetzelfde systeem mogelijk om de uitsparing van uw keukenwerkblad te gebruiken als afdekplaat, waardoor deze S-box bijna niet opvalt.

Of dit nu multiplex, hout of natuursteen is, het maakt niet uit, dit alles kan men gebruiken als afdekplaat. Door simpel licht op de bovenzijde van de afdekplaat te duwen komt de S-Box vanzelf, langzaam omhoog. Om het geheel weer op te bergen duwt men het geheel licht en langzaam naar onderen.

De S-Box heeft een compleet gesloten omhulsel, zodat er geen problemen kunnen ontstaan met beklemmingen of disfunctioneren onder het werkblad of tafel.

De S-box in de verschillende uitvoeringen die Keukenkiosk momenteel in zijn programma heeft is te verkrijgen met een rvs-omranding (buitenafmeting) van 128 x 308 mm. met een radius van 10 mm. in de hoeken voor de 3 stopcontacten met of zonder USB en 128 x 436 mm. voor de uitvoering met kruidenpotjes.

De hoogte van pop-up boven het keukenwerkblad of tafel is 125 mm. bij 220V/USB aansluitingen en 210 mm. bij de kruidenrek uitvoering.

De lengte van het geheel ingeklapt is voor de 220V/USB uitvoering 340 mm. en voor de kruidenrek versie 690 mm.

Standaard wordt de S-box geleverd met 2,5 m. kabel voor externe aansluiting.

 

 

S-Box met RVS afdekplaat opbouw

 

De S-Box komt met standaard met een rvs-metalen omranding en rvs-afdekplaat die men op verschillende manieren kan inbouwen. De allereerste methode is om een uitsparing in het oppervlakte te maken en de rvs-omlijsting op het werkblad te monteren. Hierdoor komt de rvs rand van ca. 3 mm. op het werkblad te liggen en past de bijgeleverde rvs-afdekplaat vlak in de rvs-omlijsting.

 

S-Box met RVS afdekplaat inbouw

 

De rvs-omranding laat men ca. 3 mm. zakken in een rand die men in het werkblad heeft gefreesd zoals bij een vlak ingebouwde spoelbak. Hierdoor komt de bovenzijde van de omlijsting, en ook de afdekplaat, gelijk te liggen met de bovenzijde van het keukenwerkblad. Dit geeft dan een vlak geheel met het werkblad of tafel, zonder opstaande rand.

 

S-Box vlakinbouw met het werkblad

 

De mooiste manier om uw S-Box weg te werken is om het geheel in uw werkblad of tafel te laten verzinken en het geheel af te dekken met het materiaal, composiet, hout, multiplex of natuursteen, van uw keukenwerkblad of tafel.

Men laat de rvs-omranding niet 3 mm., zoals hierboven, maar ca. 20 mm. zakken in uw werkblad van natuursteen, composiet, of dergelijk, en monteert dan de S-Box met 12 mm. dikte van uw werkblad of tafel.

Is uw werkblad dunner dan 30 mm., of niet stevig genoeg na het frezen, dan maakt men normaal gesproken en versteviging aan de onderzijde van het werkblad om voldoende dikte te creëren, zoals bij Corian het geval zal zijn.

Wel dient men rekening te houden met eventuele onderliggende hoekkast systemen, uittrekkasten of andere inbouw draadwerk, dat het een niet conflicteert met het ander.