Vlak Opbouw Spoelbakken

Filteren  
Merk  
prijs  
Lengte Spoelbak  
Breedte Spoelbak  
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlak opbouw spoelbakken 

 

Vlak opbouw spoelbakken van Keukenkiosk voldoen aan de allerhoogste eigenschappen voor een vlakke spoelbak, hierdoor krijgt uw keuken ook de uitstraling die het behoord te hebben.

Deze categorie spoelbak is vrij nieuw op de markt, omdat deze eigenlijk vlak ingebouwd werden, worden dezelfde spoelbakken nu ook op het werkblad gelegd, waarbij wel voldoende afdichting wordt toegebracht. In combinatie met deze spoelbakken kunnen dan weer keukenkranen, zeepdispensers, messenblokken en andere keukenaccessoires van Keukenkiosk toegepast worden om meer accenten in uw keuken aan te brengen.

 

Toepassing vlak opbouw spoelbak

 

De toepassing van dit type spoelbak komt vak voor uit het feit dat deze type spoelbak het makkelijker te monteren is dan een vlak inbouw in het keukenblad. Bij de vlakke opbouw spoelbak is er alleen een juiste maatvoering nodig voor de uitsparing van de spoelbak in het keukenwerkblad en zijn er geen verdere freeswerkzaamheden nodig om de juiste diameter van de spoelbak in het werkblad te frezen. 

 

Vragen 

 

Zijn er nog vragen over producten van Keukenkiosk of de toepasbaarheid daarvan, dan kunt u altijd contact opnemen met iemand van Keukenkiosk. Alle gegevens staan onder contacten.

Ook voor informatie voor andere keukenaccessoires, zoals Bestekbakken, muurroosters, verlichting, luchtafvoer, etc.