Zichttermijn


Op elke bestelling die je bij Keukenkiosk doet zit een zichttermijn van 14 dagen. Dat wil zeggen dat je het product gedurende deze periode kunt bekijken. Is hetgeen wat je hebt besteld toch niet wat je zocht of is een kleur of formaat toch net niet het juiste. In nagenoeg alle gevallen kun je het aan ons retourneren. Gebruik maken van het product gedurende de zichttermijn is namelijk niet de bedoeling. Hetzelfde geldt voor producten waarvan de verzegeling is verbroken. Retourneren is dan niet meer mogelijk.


Het product dient inclusief bijbehorende accessoires teruggestuurd te worden. En, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele en onbeschadigde verpakking.


Elke retourzending moet bij ons aangemeld worden voordat de producten retour gezonden worden d.m.v. onderstaand formulier.


Na invulling en verzending naar info@keukenkiosk.nl krijgt u van ons bericht waar naar toe het pakket te verzenden.


De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.


PDF-icon Download hier het retour formulier