Over Keukenkiosk

Welkom bij de Keukenkiosk.

Keukenkiosk.nl bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met soms meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Alle medewerkers verrichten hun werkzaamheden met alle plezier en zodoende kunnen wij u van dienst zijn bij uw vragen of opmerkingen en bij twijfel daardoor u ook het juiste advies geven.

 

Doordat wij veel producten direct van producenten betrekken kunnen wij de prijzen laag houden. Wij volgen direct nieuwe trends en voeren deze door in onze webshop. De webshop van keukenkiosk.nl bestaat al sinds 2006 en heeft sindsdien diverse wijzigingen en uitbreidingen ondergaan, met als mijlpaal de compleet nieuwe webshop in oktober 2014. Hierdoor kunnen wij van u nu meer dan 2000 keukenproducten aanbieden, bijna alles uit voorraad. Met korte levertijden kunnen wij inspringen op de grotere vraag naar keukenaccessoires en keuken inbouwproducten. Van spoelbak tot afvoerset, en van kraan tot afvalemmer, alles te verkrijgen met snelle levertijden, makkelijk bestel- en betaalproces.

 

Op zoek naar een nieuwe keukenproducten?

Op het moment dat u op zoek gaat naar een nieuwe keukeninrichting kan het wel eens lastig zijn om de juiste apparatuur te kiezen. Gelukkig hoeft u zich daar niet lang meer om te bekommeren, want Keukenkiosk staat voor u klaar met een compleet scala aan keukenaccessoires en keukenproducten. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met keukenapparatuur, keukenspoelbakken, afvalemmers, etc., en zijn zij op de hoogte van de laatste trends. Al onze producten kunnen bijna altijd uit voorraad worden geleverd en daarmee kunnen wij u dus ook snel van dienst zijn. Als u deze week nog apparatuur nodig heeft, dan is de Keukenkiosk de webshop waar u moet zijn. Keukenaccessoires hebben wij u hier genoeg te bieden, voor iedereen is er iets te vinden. Het ruime assortiment heeft hier namelijk rekening mee gehouden! Iedereen heeft toch een andere smaak?

 

Medewerkers van de Keukenkiosk staan voor u klaar

Het kan zijn dat u een bepaald idee heeft voor een nieuwe keuken, maar dat u zich afvraagt welke producten er ingebouwd kunnen worden. Daarvoor kunt u terecht bij de medewerkers van de Keukenkiosk. Zij staan altijd voor u klaar en zullen uw vragen goed en geheel vrijblijvend beantwoorden. Mocht het zo zijn dat wij het antwoord niet meteen kunnen geven, dan zoeken wij dit voor u uit en nemen wij snel weer contact met u op. Ook wanneer u graag wilt weten wat de laatste trends zijn kunnen wij u van dienst zijn.

 

Meer over Keukenkiosk

Als u vragen heeft aan Keukenkiosk, dan kunnen wij deze altijd snel beantwoorden. U kunt daarvoor bellen of een e-mail sturen. Wij geven u graag advies op maat. Dankzij ons ruime aanbod aan producten van keukenaccessoires en keuken inbouwproducten kan Keukenkiosk u van dienst zijn! Wij houden er rekening mee dat iedereen een eigen smaak heeft en dat ziet u ook wel wanneer u een kijkje heeft genomen in ons assortiment! Bekijkt u daarom nu wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft!

 

Waarom kan Keukenkiosk zo goedkoop zijn?

Sommige spoelbakken, afvalemmers, kranen en andere keukenproducten wijken duidelijk af in prijs in vergelijking met andere aanbieders, met andere woorden de prijzen van keukenkiosk zijn duidelijk goedkoper dan andere aanbieders. Dit komt door duidelijke afspraken met leveranciers en producenten, waarbij door de hoge omzetsnelheid leveranciers en producenten geneigd zijn om betere afspraken te maken, waarbij de kwaliteit van de producten gelijk blijft. Al sinds 2006 timmeren wij aan de weg met onze webshop voor keukenproducten en groeien gestaag. Doordat Keukenkiosk lid is van Webshop Keurmerk bent u verzekerd van een juiste service en kwaliteit van producten. Bent u op zoek naar een spoelbak of afvalemmer, dan bet u bij Keukenkiosk aan het juiste adres voor een correcte levering van hoogwaardige producten. Mist u onverhoopt een product dan zal Keukenkiosk er alles aan doen om u tevreden te stellen en op zoek gaan naar de juiste oplossing.