Big Chill Koelkasten

Big Chill - Unieke Amerikaanse retro koelkasten

Over Big Chill

Exclusief voor u importeert Keukenkiosk als dealer het Big Chill programma, zoals Amerikaanse, retro koelkasten en fornuizen. Big Chill is een gerenomeerd Amerikaans merk met een uitstekende reputatie op het gebied van Amerikaanse koelkasten en fornuizen, met daarnaast een ongeëvenaard programma met retro koelkasten en fornuizen geënt op apparaten uit de jaren 50 en 60.

Big Chill koelkasten en apparaten hebben een robuuste, retro uitstraling van klassieke apparaten met het gemak en techniek van vandaag. Big Chill is voortgekomen uit twee personen die gecharmeerd zijn door klassieke, Amerikaanse apparaten uit de jaren 50 en 60, dit weer op de markt hebben gebracht met de retro look maar met de huidige techniek en kwaliteit. Zo zijn alle vriezers zelfdooïend, hebben ze led verlichting en voldoen alle huidige energie eisen. Vanzelfsprekend zijn deze apparaten een parel voor uw keuken, waarbij kleuraccenten duidelijk in uw keuken aangebracht kunnen worden. Big Chill apparaten pas daarom zowel in een klassieke keuken als wel in een zeer moderne keuken. Er is keuze uit 8 standaard vintage kleuren met een optie voor andere kleuren met meerprijs. Ook is het mogelijk om een two-tone koelkast te bestellen, waarbij de twee deuren een verschillende kleur heeft.

Big Chill Amerikaanse Koelkasten

Unieke retro Amerikaanse koelkasten De Amerikaanse koelkast van Big Chill is afgeleid van de klassieke Amerikaanse auto’s uit de jaren 50 en 60. De klassieke lijnen worden gekenmerkt door de massieve metalen deuren en de verzwaarde chromen handle. Samen met de verchroomde lijsten en golvende lijnen, ontworpen voor het hele gezin, komt deze klassieke koelkast recht uit de jaren 50. Natuurlijk heeft deze vintage koelkast alle gemakken van de huidige moderne koelkast, zoals led-verlichting, automatisch ontdooien en een zuinige energieklasse. er is meer dan voldoende ruimte met groente-fruitladen, vries gedeelte en verstelbare plateau’s.

U kunt kiezen uit 8 prachtige standaard kleuren die passen bij deze Amerikaanse koelkast en verder nog aan een scala aan kleuren als optie om passend te maken bij uw keuken en om indruk te maken op uw familie en vrienden. Standaard in deze Big Chill koelkast zit er ook een eierrekje en houders voor ijsblokjes, en met een vriesgedeelte van bijna 100 liter en een koelgedeelte van 324 liter is deze kleinste Big Chill koelkast een reus onder de Europesche koelkast. Nu kunt u zelf bepalen hoeveel uw nieuwe Amerikaanse koelkast van invloed is op uw moderne of vintage keuken, in beide gevallen zal de Big Chill koelkast uitstekend passen. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Keukenkiosk, waarbij zelf kunt kiezen voor een bijpassen spoelbak, afvalemmer of retro look keukenkraan. In alle gevallen zal uw keuken zich duidelijk onderscheiden van de meer traditionele keukens en komt uw Amerikaanse keuken nog meer tot zijn recht.

Big Chill Amerikaanse fornuizen

Unieke retro Amerikaanse fornuizen bij KeukenKiosk Binnenkort zijn bij Keukenkiosk ook de amerikaanse fornuizen van Big Chill te verkrijgen in de welbekende 8 retro kleuren geënt op de jaren 50 met vintage vormen. Dit fornuis heeft 4 branders die makkelijk te onderhouden en schoon te maken zijn. Met een oven op gas is dit product compleet voor uw keuken met de juiste spoelbak en retro kraan heeft u een Amerikaanse keuken waar iedereen ademloos naar zal kijken. De oven heeft een grote capaciteit met de meest precieze temperatuur controle terwijl de infrarode verwarmingselement aan de boven zijde in de oven uw specialiteiten op de juiste wijze worden bereid. De zware geperste metalen delen geven ook uw oven een klassieke uitstraling wat perfect past bij uw Big Chill koelkast en afzuigkap.

Big Chill Amerikaanse magnetron

Unieke retro Amerikaanse fornuizen bij KeukenKiosk Binnenkort ook te verkrijgen bij Keukenkiosk is de Amerikaanse magnetron van Big Chill. Als een klassiek model uit de jaren 50, maar dan met het bedieningsgemak en betrouwbaarheid van de huidige tijd. Met een vermogen van 1200 W. voldoet het ruimschoots aan alle eisen van vandaag waarbij deze Amerikaanse magnetron ook past in elke moderne keuken. Aanverwante producten en keukenaccessoires, zoals spoelbakken, afvalemmers en retro kranen zijn op voorraad bij Keukenkiosk en daarom ook direct leverbaar. Ook hier bestaat de magnetron uit zware geperste metalen delen met een keuze uit 8 standaard kleuren die gelijk zijn aan de fornuizen en koelkasten uit dezelfde serie.