Spoelbakken

Over onze keuken spoelbakken

Spoelbakken van rvs zijn eenvoudig in onderhoud in uw keuken en bij keukenkiosk verkrijgbaar in de meest uiteenlopende modellen en uitvoeringen met bijpassende accessoires. Belangrijk voor het kiezen van de juiste spoelbak in uw keuken is afhankelijk van de toepassing en bruikbaarheid. Met de aanwezigheid van een vaatwasser in uw keuken is het mogelijk om een kleinere of eenvoudige spoelbak te kiezen, met of zonder afdruip gedeelte. Alle bekende merken heeft keukenkiosk in haar programma, zoals Stala, Franke, Blanco en Culinorm. Allemaal retro en klassieke rvs spoelbakken van goede kwaliteit, op voorraad bij keukenkiosk. Alle verdere keukenaccessoires, zoals sifon, zeepdispensers, kranen, inzetbakjes en natuurlijk een goed advies horen bij de services die keukenkiosk kan bieden op het gebied van spoelbakken voor uw keuken.

Spoelbak vlak inbouw

Bij vlak inbouw oftewel inleg, is de spoelbak, met of zonder afdruipgedeelte, geïntegreerd in het keukenwerkblad.vlak inbouw spoelbak voor in uw keuken Hierbij is het werkblad meestal van multiplex of een composietmateriaal. De bovenzijde van de rvs spoelbak is dan gelijk aan de bovenzijde van het werkblad en fungeert uw werkblad als afdruipgedeelte. Op dit gebied is de ronde of de rechthoekige rvs spoelbak de meest gebruikte spoelbak. Ook de plaats van uw keukenkraan en eventuele geïntegreerde zeepdispenser bepaald de plaats en type spoelbak. Er zijn ook spoelbakken met zeefkorfpluggen die vanaf de spoelbak te bedienen zijn en waardoor de spoelbak meestal ook reversibel toepasbaar is, wat wil zeggen dat het kraangat ook gebruikt kan worden voor de zeepdispenser indien men de spoelbak een halve slag draait. Spoelbakaccessoires heeft men in verschillende gebruiksmogelijkheden en natuurlijk ook verkrijgbaar bij Keukenkiosk zoals draadkorven, snijplanken, keukenkranen, zeepdispensers, sifons, etc.

Spoelbak onderbouw

Bij gebruik van een werkblad van natuursteen is het mogelijk om verschillende type spoelbakken te gebruiken, waarbij de spoelbakspoelbak onderbouw van keukenkiosk meestal van onderuit ingebouwd zal worden om het geheel van het werkblad van natuursteen niet te veel te verstoren met opzichtelijke opbouwranden van rvs.

De spoelbak in uw keuken is naast een functioneel onderdeel ook een optische mogelijkheid om extra cachet aan uw keuken te geven. Eenvoudige reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar bij Keukenkiosk om uw rvs spoelbak met afdruipgedeelte in goede conditie te houden en eruit te laten zien alsof deze zojuist geïnstalleerd is. Keramische spoelbakken zijn hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud, natuurlijk zijn deze kwetsbaarder dan een rvs spoelbak, maar niettemin functioneel en duidelijk aanwezig in uw keuken. Bij gebruik van een keramische spoelbak geeft u uw keuken al een richting in welke design en ontwerp uw wilt gebruiken. Ook hierbij heeft men de keuze uit vele bekende merken bij Keukenkiosk.

 

Spoelbak opbouw

Opbouw spoelbakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen, deze spoelbakken zijn uitstekend te gebruiken om naderhand in te bouwen in uw keuken, in tegenstelling tot de inleg, vlakke spoelbak die kwetsbaar is bij vervoer van het werkblad tot aan uw keuken. Daarom is de rvs opbouw spoelbak uitermate geschikt voor de vervangingsmarkt, zeker ook als uw inleg spoelbak het begeven heeft is het mogelijk om daarna een opbouw spoelbak met of zonder afdruipgedeelte te monteren.opbouw spoelbak voor in uw keuken

Een punt van aandacht is om het juiste type afvoerset en sifon te kiezen om zodoende optimale ruimte over te hebben in het keukenkastje daaronder om de juiste inbouw afvalemmer te monteren. Deze afvalemmers zijn te verkrijgen bij keukenkiosk in diverse vormen, bedieningsmogelijkheden en met verschillende inhoudsmaten om ook het afval gescheiden te verzamelen. Rvs spoelbakken geïntegreerd in een rvs werkblad als één geheel is ook mogelijk om deze bij keukenkiosk te bestellen, zowel voor maatwerk als standaard spoelbakken bent u op het juiste adres. Voor al uw keukenaccessoires en keukencomponenten bent u hier op het juiste adres.