DomaPlasma - DP-IQ500 - Plasmafilter

€ 895,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Artikel nummer
090052
Art.nr:  090052

De Domaplasma-IQ500 plasmafilter

 

De plasmafilter voor recirculatie 

credit card
Bancontact Ideal
Webshop
 • Exclusief
 • DomaPlasma
 • Domaplasma-IQ500

  De Domaplasma-IQ500 wordt toegepast op een wand- of eiland-afzuigkap en wordt direct op deze modellen afzuigkap geplaatst in de bovenschacht. Deze filters zijn ook de enige plasmafilters in Europa met een actuele en volledige VDE-certificering voor een juiste en veilige werking en een gezonde binnenlucht tijdens het gehele recirculatieproces.

  Er wordt een kunststof koppelstuk bij geleverd met een diameter van 150 mm. om desgewenst een directe verbinding te maken tussen de Domaplasma-unit en de afzuigkap.

  In principe kan deze Domaplasma-unit los op de afzuigkap gezet worden, maar er worden ook muurbevestigingsbeugels meegeleverd. Dit indien gewenst, om de unit te fixeren aan de wand of aan het plafond.

  De Domaplasma filter dient in principe te worden toegepast bij afzuigkappen met een hoge kwaliteit metaal-vetfilters met tenminste 8 lagen metaalgaas (bij voorkeur Klasse A).
  Indien dit niet het geval is kan de bijgeleverde filtermat gebruikt worden. Deze kan op maat geknipt worden en met, eveneens, meegeleverde, rvs stangen aangebracht worden. Bij elke Domaplasma-Unit wordt een uitgebreide montage- en gebruikshandleiding meegezonden waarin wordt aangegeven hoe het e.e.a. aan te brengen voor een lange en zorgeloze filterperiode. De Domaplasma-Unit heeft geen bewegende onderdelen en is mede daarom onderhoudsvrij.

  Belangrijk is om minstens elke 2 á 3 weken het metaal-vetfilter in uw afzuigkap goed te reinigen voor een optimale werking van de Domaplasmafilter, hiermee wordt ook de levensduur verlengd.

  De Domaplasmafilter werkt op 230 volt (geaard) en hoeft niet aan of uitgezet te worden, dit gaat automatisch, door de ventilatordruk treedt de filter in werking en is het aan te raden om in het begin naar de tweede stand te schakelen en daarna desgewenst naar een lagere stand terug om er zeker van te zijn dat het filter in werking is. Zodra de afzuigkap wordt uitgezet, daalt de druk in de unit en deze wordt daarbij automatisch uitgeschakeld

  De Domaplasma-IQ500 is geschikt voor en werkt optimaal bij ventilator capaciteiten tot 400 - 650 m³/uur.

  Meer informatie
  Artikel nummer 090052
  Brand Domaplasma
  Breedte 222 mm
  Diepte 220 mm
  Hoogte 360 mm
  Aansluiting Ø 150 mm
  Max. ventilatorvermogen 400 - 650 m3/h
  Aansluiting 220-240 V/50 Hz / (C14)
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:DomaPlasma - DP-IQ500 - Plasmafilter
  Uw waardering

  Geselecteerde favorieten