Culinorm Ventilatierooster RVS – Luchtafvoer en luchttoevoer – 100 mm

€ 14,98
Beschikbaarheid: Op voorraad
Artikel nummer
50159
Art.nr:  50159

RVS rooster

Ventilatierooster

Geschikt voor buiten en binnen

 Eenvoudig in gebruik

✅ bestaat uit twee gedeeltes


postNLAltijd gratis verzenden en retour sturen
verzenden_icoonVandaag besteld is morgen in huis*
logo_e_smallVeilig shoppen met Webshop Keurmerk
 • Luchtafvoer
 • Buitenroosters
 • Ventielrooster
 • RVS Roosters
 • Met de Culinorm Ventilatierooster RVS – Luchtafvoer en luchttoevoer – 100mm heeft u de juiste oplossing voor de luchtafvoer en de luchttoevoer voor binnen en buiten. De Culinorm ventielrooster heeft een conus die instelbaar is. Door er simpelweg aan te draaien bepaal je zelf de lucht toevoer of afvoer van de RVS ventielrooster.

  De Culinorm ventilatierooster RVS – luchtafvoer en luchttoevoer geschikt voor uw situatie?

  De ronde ventilatierooster voor luchtafvoer en luchttoevoer heeft een strak design en eenvoudig te gebruiken. De Culinorm ventilatierooster is niet alleen te gebruiken als een luchtafvoer rooster zoals de meeste RVS muurroosters, de Culinorm ventilatierooster wordt ook veelvuldig ingezet als een luchttoevoer ventiel. Omdat de ventilatierooster gemaakt is van RVS is die zowel geschikt hem buiten als binnen te gebruiken.

  De Luchtafvoer en luchttoevoer ventielrooster bestaat uit twee gedeeltes.

  De Culinorm Ventilatierooster is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Het ventielrooster bestaat uit 2 losse componenten, dit in tegenstelling tot andere RVS muurroosters. Zoals je op de foto kan zien is er het ventiel gedeelte die kan klemmen in het buisgedeelte.  Hierdoor kan je de Culinorm ventielrooster altijd gebruiken in jouw situatie. Als er al een passend aansluitbuis is kunt u hierop direct de ventielrooster op aansluiten. Es er geen aansluitstuk, dan kunt u het buisgedeelte in de muur zetten en vast schroeven. Nu heb je altijd een perfecte aansluiting waar u de ventielrooster in kan klemmen.

  De aansluitbuis diameter van de Culinorm muurrooster

  De Culinorm Ventilatierooster is voorzien van een aansluitbuis voor luchtkanalen met een diameter van 100 mm. De aansluitbuis van de Culinorm Ventilatierooster – RVS – 100mm is zelf 95 mm en heeft bladveren die naar buiten wijzen, dit is zodat het makkelijk past in een buis van diameter 100 mm maar er toch stevig vast in zit.  

  De Culinorm Ventilatierooster RVS – luchtafvoer en luchttoevoer - 100mm bevestigingsmaterialen en bevestigen.

  De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, bestaand uit vier schroeven, er zijn geen pluggen meegeleverd omdat het van de muur afhankelijk is welke pluggen geschikt zijn. Zoals eerder aangegeven bestaat de ventilatierooster uit twee verschillende onderdelen zodat dit rooster altijd eenvoudig en perfect bevestigd kan worden.

  Meer informatie
  Artikel nummer 50159
  EAN 8717496347008
  Brand Culinorm
  Uitvoering RVS
  Diameter 100 mm
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Culinorm Ventilatierooster RVS – Luchtafvoer en luchttoevoer – 100 mm
  Uw waardering

  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

  Geselecteerde favorieten