Bestekbakken

Filteren  
  1. type bestekbak Antislipmat Verwijder dit artikel
Alles wissen
type bestekbak  
Kleur  
Merk  
Breedte bestekbak  
Diepte bestekbak  
Inkortbaar  
prijs  
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestekbakken voor uw keuken

Een bestekbak die bij uw keuken past

Bij een keuken op maat horen ook bestekbakken op maat voor het opbergen van bestek, kruidenpotjes en ander keukengereedschappen. Met de juiste keuze van een bestekbak in uw keuken heeft alles zijn vaste plaats en is direct vindbaar. Culinorm bestekbakken zijn er in diverse uitvoeringen en afmetingen, en voor verschillende toepassingen, zoals pannenladen, normale bestekladen, vrij indeelbare laden, met of zonder anti-slipmatten. Zowel van hout, metaal en kunststof, al naar gelang de juiste uitstraling en functionaliteit. Maakt u gebruik van een relingsysteem met houten onderdelen of een staande messenblok, dan past een houten bestekbak daar uitstekend bij. Bij een moderne zwarte keuken past dan weer onze bestekbak met een zwarte rubberen inleg bij. Zo is er voor iedere functie en toepassing een ladeindeling te verkrijgen bij Keukenkiosk.

Zwarte bestekbakken

Nieuw zijn de zwarte bestekbakken van Culinorm met een rubberen bovenlaag voor een langere levensduur en een moderne, zwarte kleur, toepasbaar bij de zwarte elementen die tegenwoordig worden toegepast in de moderne keuken. Verkrijgbaar in diverse afmetingen die ook makkelijk op maat te snijden zijn. Bij elke kunststof bestekbak ontvangt u ook een handleiding hoe u makkelijk de bestekbak op maat kunt maken. Ook kunnen wij dit voor u doen na, na het kiezen voor deze optie geeft u de netto breedte en diepte door, waarna wij de kunststof bestekbak op maat snijden. 

 

Anti-slipmatten

Door het gebruik maken van een anti-slipmat beschermd u uw lade tegen het krassen maar zijn deze anti-slipmatten ook geluiddempend. Bij het toepassen van een houten bestekbak kunt u uw lade naar eigen inzicht indelen. Bij een bredere lade kiest u de gewenste breedte anti-slipmat waarbij de anti-slipmat geleverd wordt met 2 stuks houten bestekindelingen. Bij de juiste plaatsing kunt u uw grotere bestek of keukengereedschap tussen deze houten bestekbakken positioneren of er naast. 

De anti-slipmatten worden ook los geleverd en zijn eenvoudig op maat te snijden.

Accessoires voor bestekbak 

Bij diverse bestekbakken die wij in ons programma hebben bestaat ook de mogelijkheid om een beuken houten messenblok van Culinorm te bestellen. Deze past naadloos in de bestekbak een geeft uw bestekbak meer cache. Bij de bestekbakken waarbij deze messenblokken toepasbaar zijn staat aangegeven in onze webshop van Keukenkiosk.

 

Op maat maken van de bestekbak of Anti-slipmat

Het is vrij eenvoudig om bovenstaande bestekbakken en anti-slipmatten op maat te maken, bij elke levering zit een handleiding hoe dit te doen. Waarbij de anti-slipmatten en houten bestekindeling een diepte hebben die zo passen in de lade van Blum Tandembox, Blum Legrabox, Hettich AvanTech en Hettich Arcitech. Dus is het alleen nog een kwestie van de anti-slipmat op de juiste lengte afsnijden. Ook de bestekbakken passen in bovengenoemde laden van Blum en Hettich en staat ook aangegeven wat de minimale maat is bij inkorten.

 

Accessoires voor uw keuken naast een bestekbak

Maakt uw keuken compleet met verdere accessoires van Keukenkiosk en kies de juiste spoelbak, kraan en afvalemmer voor een mooiere uitstraling en een betere ergonomie in uw keuken.