Culinorm Bolrooster RVS Ø100mm met grofmazig gaas en hoge doorlaat - RVS

€ 14,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Artikel nummer
50165
Art.nr:  50165

✅ Bolrooster

✅ Met Grofmazig gaas

✅ Voor buizen Ø100 mm

✅ RVS304

✅ Met bevestigingsmateriaal

credit card
Bancontact Ideal
Webshop
 • Luchtafvoer
 • Buitenroosters
 • Bolrooster
 • RVS Roosters
 • Met de Culinorm Bolrooster – RVS – Grofmazig heeft u de juiste oplossing voor de luchtafvoer naar buiten. De Culinorm Bolrooster is een niet afsluitbaar ventilatierooster uitgevoerd grofmazig gaas

  De Culinorm Bolrooster Grofmazig - Ø100 mm – RVS geschikt voor uw situatie?

  De ronde Bolrooster - Ø100 mm – RVS heeft een bol design waardoor past bij verschillende architectuurstijlen. de Culinorm Bolrooster werkt in tegenstelling tot andere muurroosters niet op overdruk, de Bolrooster heeft geen bewegende onderdelen, waardoor het ook geen mechanische geluiden kan produceren. De Culinorm Bolrooster is daardoor niet alleen geschikt als een lucht afvoer, maar omdat het niet afsluit ook geschikt als een lucht toevoer muurrooster.

  Culinorm Bolrooster Grofmazig of met insectengaas?

  De culinorm Bolrooster is te vinden in twee verschillende uitvoeringen. We hebben de Culinorm Bolrooster Grofmazig en de Culinorm Bolrooster met schoepen en insectengaas, maar wat is nu het verschil en welke past het beste bij uw situatie. Beide Culinorm Bolroosters hebben hetzelfde uiterlijk en zijn qua afmetingen gelijk aan elkaar, het verschil zit in het gaas of raster wat onbedoelde dingen uit de ventilatie buis moet houden. De culinorm Bolrooster Grofmazig heeft alleen een rasterwerk van 1 mm draad met vierkanten doorgangen van 1 cm. Het draadraster houdt grotere insecten en gedierte uit de ventilatiebuis en heeft tegelijk een maximale luchtdoorstroming. De Culinorm Bolrooster met insectengaas heeft een fijn gaas met openingen van 1 mm, dit houdt alle insecten en onbedoelde dingen uit de ventilatiebuis. De luchtdoorstroming van deze Bolrooster is door het fijnere gaas wel lager. Voert u lucht af waarin stof of anders fijne deeltjes in zitten dan wordt het aangeraden om bij de Culinorm Bolrooster met insectengaas het gaas regelmatig schoon te maken, met de Culinorm Bolrooster Grofmazig hoeft u dat niet te doen.

  De aansluitbuis diameter van de Culinorm muurrooster

  De Culinorm Bolrooster Grofmazig is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Het Muurrooster is voorzien van een aansluitbuis voor luchtkanalen met een diameter van 100 mm. De aansluitbuis van de Culinorm bolrooster  - Ø100 mm – RVS is zelf 95 mm en heeft bladveren die naar buiten wijzen, dit is zodat het makkelijk past in een buis van diameter 100 mm maar er toch stevig vast in zit. 

  De Culinorm bolrooster - Ø100 mm – RVS bevestigingsmaterialen en bevestigen.

  De Culinorm Bolrooster - Ø100 mm – RVS wordt meegeleverd met de nodige bevestiging materialen. De bevestigingsmaterialen die meegeleverd bestaan uit twee schroeven en een rubberen afsluit ring. Er zijn geen pluggen meegeleverd omdat het van de muur afhankelijk is welke pluggen geschikt zijn. Als de muur redelijk egaal is kunt u de rubberen afsluitring gebruiken. Is uw muur niet egaal en kan de rubberen afsluitring niet een nette afsluiting creëren, dan wordt er geadviseerd om met een kitrand een afsluiting te creëren tussen uw muur en de Culinorm bolrooster  - Ø100 mm – RVS.

  De Culinorm kaprooster met terugslagklep - Ø100 mm – RVS  afmetingen

  Hoogte en breedte van de bolrooster: 

  145 mm

  Gat afstand voor bevestiging (hart): 

  125 mm

  Lengte aansluitbuis:                    

  55 mm

  Diameter aansluitbuis:   

  95 mm

  Gewicht:                                        

  220 gram

  Meer informatie
  Artikel nummer 50165
  EAN 8713512044876
  Brand Culinorm
  Diameter 100 mm
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Culinorm Bolrooster RVS Ø100mm met grofmazig gaas en hoge doorlaat - RVS
  Uw waardering

  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

  Geselecteerde favorieten