Selectie verfijnen


Prijs:


Merk

  • Vauth-Sagel
  • -
  • Rhecon
  • S-Box

Categorie: Inbouw systemen

Inbouwsystemen, hoekkasten en apothekerskasten 

Inbouwsystemen zoals hoekkasten en apothekerskasten kunnen in de keuken van tegenwoordig niet meer worden weggedacht. Heeft u al een keuze gemaakt wat u in uw keuken graag zou willen gebruiken? Om optimaal van uw keuken te genieten en elke ruimte in uw keuken ten volle te benutten, biedt Keukenkiosk u diverse inbouwsystemen, zoals hoekkast systemen, voorraadkasten, draaikorven, apothekerskasten, uittrekmanden, flessenkorven en uittreksystemen. Bij Keukenkiosk bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan inbouwsystemen. 

 

Ruim assortiment inbouwsystemen

In onze webshop kunt u zelf een keuze maken uit de diverse systemen met de bijhorende inbouwmaten, zodat u meteen kunt zien welk systeem past in welke afmeting. Keukenkiosk kan u verschillende merken leveren, zoals Rational, Vauth-Sagel, Rhecon en Hailo. Dit alles met of zonder soft-close, links en rechts model, uitgevoerd in metaal verchroomd of kunststof, alles normaal gesproken op voorraad en daardoor snelle levertijden. Bereidt u keuken uit door naast uittrekkasten ook uittrek afvalemmers en uittrek handdoekrekjes te plaatsen, waardoor u het maximale uit uw keuken haalt. Het is voor u fijn wanneer wij u snel van dienst kunnen zijn, want dan kunt u ook verder. Ook wanneer u enige haast heeft bij de inbouwsystemen in uw keuken, kunnen wij er voor zorgen dat het snel wordt geleverd. Keukenkiosk staat voor u klaar en denkt graag met u mee. 

 

Vragen over inbouwsystemen?

U kunt nu contact opnemen met Keukenkiosk wanneer er nog onduidelijkheden of opmerkingen zijn, wij helpen u graag voor het vinden van het juiste product om uw keuken nog beter te benutten. Ook denken wij graag met u mee over wat er in uw keuken mogelijk is. Dus komt u er niet uit of twijfelt u? Onze medewerkers helpen u graag verder en denken ook met u mee. Wanneer u advies op maat wilt, dan zit u hier zeker goed!