Selectie verfijnen


Prijs:


Merk

  • RP
  • Hailo
  • Stala
  • Wesco
  • -

Categorie: Afvalemmers

Afvalemmers

 

Bij Keukenkiosk heeft u een ruime keuze in afvalemmers voor een voordelige prijs. We hebben afvalemmers voor inbouw, zoals bij afvalemmers bij draaideuren en afvalbakken in lades. Ook bieden wij een goede kwaliteit vrijstaande rvs afvalemmers aan. We hebben voor ieder wat wils. Als u op zoek bent naar een goedkope afvalemmer voor uittrekkasten dan ziet u bij ons goed, of bent u meer op zoek naar een afvalemmer voor in het werkblad, dan bent ook u op de juiste plek. Zelfs voor de afvalemmer in de hoekkast hebben wij de oplossing. Keukenkiosk biedt u een zo veelzijdig mogelijk programma met onder anderede merken Hailo, Wesco, Stala en Rhecon, zodat iedereen een tevreden klant kan worden bij Keukenkiosk.

 

 

Maak uw keuken nog makkelijker

 

De klant is onze hoogste prioriteit en daarom proberen wij uw leven makkelijker te maken. Dit kan bijvoorbeeld met een deurmeenemer die bij uw afvalemmer past. Zodat de afvalemmer zich automatisch opent als u keukenkast deur opent, hiermee hoeft u minder handelingen te verrichten. Ook hebben wij bij Keukenkiosk ook een contactloze deur opener. Hierbij zit er een sensor onder de plint en kunt u het deurtje open te maken zonder het aan te raken. Dit is niet alleen makkelijk als u uw handen vies of vol hebt, maar ook hygiënischer.

 

 

Een afvalemmer voor elke plek in uw keuken

 

Bij keukenkiosk hebben wij de afvalemmer die u zoekt. Als u een afvalemmer onder uw spoelbak en kraan wilt hebben, dan hebben wij een ruime keuze. Ook een goede kwaliteits vrijstaande afvalemmer voor naast uw koelkast, kookplaat of andere apparatuur is aanwezig bij Keukenkiosk.