Selectie verfijnen


Prijs:


Merk

  • -
  • Culinorm
  • Rhecon

Categorie: Verlichting

Verlichting

Alle soorten verlichting voor een goede prijs vindt u bij Keukenkiosk. Goede kwaliteit en altijd gratis geleverd. Goede verlichting is belangrijk in de hele woning, maar ook zeker in de keuken. Daarom kan de Keukenkiosk u hierbij van dienst zijn. Als u gaat koken wilt u graag zien wat u doet en daarom hebben wij verschillende soorten verlichting voor u in ons assortiment. Op het gebied van verlichting kan Keukenkiosk u uitstekend van dienst zijn betreffende opbouw, onderbouw of inbouw, als plintverlichting of RVS bovenkastverlichting. Wij zijn van alle markten thuis betreffende functionele verlichting dan wel sfeerverlichting in uw keuken. 

 

 

Laagste prijzen verlichting 

Dankzij de directe inkoop van Keukenkiosk bij diverse leveranciers kunnen wij u de goedkoopste prijzen aanbieden en hebben bijna alle verlichting zoals led verlichting, halogeen verlichting en tl-verlichting op voorraad en daardoor korte levertijden, normaal gesproken binnen 48 uur leverbaar. Daarbij kunnen wij ook de bijbehorende trafo’s, schakelsystemen, wip schakelaar, Evoline pluggen, flexibele waterdichte zelfklevende RGB LED strip, afstandsbediening, dimmer, aansluitkabel, mini-stekker, koppelbaar, sensoren en Versaelite stopcontacten leveren. Of het nu LED verlichting, halogeen verlichting of tl-verlichting is: Keukenkiosk kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Dus ook wanneer er haast bij is, bent u bij Keukenkiosk aan het juiste adres. Geen zorgen meer dat een project uit moet lopen, want wij kunnen snel leveren en daardoor kunt u gewoon de verlichting plaatsen in de keuken die u wenst. Uiteraard heeft iedereen eigen wensen en daar spelen wij graag op in. Door ons ruime assortiment verlichting kunnen wij iedereen van dienst zijn. 

 

 

Juiste verlichting bij uw keuken

Keukenkiosk heeft een ruim assortiment in keukenverlichtingen, zodat u altijd uw spoelbak, kraan of zelfs uw koelkast goed uit de hoek kan laten komen en u nooit in een donkere keuken hoeft te staan. Nooit meer zal u last hebben dat u uw keukenaccessoires niet kan vinden of tegen uw afvalemmer aan loopt. Een juist verlichte keuken geeft niet alleen een vertrouwd gevoel maar is ook een stuk veiliger.

 

 

Meer weten over verlichting? 

Graag horen wij van u indien er nog vragen of opmerkingen zijn, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Als u advies wilt over de verlichting die het beste bij uw keuken past, laat het ons dan weten want dan kunnen onze medewerkers u van dienst zijn. De medewerkers van Keukenkiosk zijn ook op de hoogte van de laatste trends dus ook daarover kunnen zij u adviseren als het over verlichting gaat.