Insinkerator Model 56 Voedselvermaler - 060021

Productinformatie

Insinkerator Model 56

Voedselvermaler

... Lees meer

Stel een vraag over dit product
X

Insinkerator Model 56 Voedselvermaler

Insinkerator Model 56

Voedselvermaler

Insinkerator Model 56 Voedselvermaler

€ 299,98 - 20%
€ 239,99
X

Insinkerator Model 56 Voedselvermaler is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Levertijd 1 - 3 werkdagen
14 dagen bedenk tijd
 • Altijd gratis bezorgd in Nederland en België!
 • Meer dan 2000 producten!
 • Bijna alles uit voorraad leverbaar!

Technische specificaties

Merk
Insinkerator
Uitvoering
0,55 PK

Productinformatie

 • Insinkerator Model 56

  Voedselvermaler

   

   

   

   

   

  De voedselvermaler model 56 van Insinkerator in een nieuw model. Nu nog compacter, efficienter en stiller dan zijn voorgangers.

   

  Iedereen heeft wel een keer een voedselvermaler gezien in een amrikaanse film. De resten van het voorbereiden van het eten of de resten van het eten zelf gaan door de goodsteen in de voedselvermaler. De voedselvermaler gaat aan en het eten wordt vermalen in kleine stukjes en kan zo mee worden genomen door het afvoer richting het riool. Geen last meer van afval wat nare luchtjes begint te krijgen en plastic zakken die kunnen scheuren.

   

  Helaas zien we dit in Europa nog weinig, terwijl het een van de duurzame manieren is van afval van voedsel verwijderen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van al een bestaand riolering. Waardoor er geen vervuilende afvalwagens het afval hoeft op te halen. 

   

  Stap vandaag nog over voor uw eigen gemak en voor de toekomst over op de insinkerator model 56 en geniet van de voordelen.

   

  • Hygienisch: Met de insinkerator model 56 kunt u uw afval meteen verwerken en verwijderen uit uw keuken, waardoor u het niet meer hoeft te bewaren in een afvalzak. De bacteriën in een afval zak groeien hard door al het voedsel wat erbij komt en gaat nare luchtjes creëren in uw keuken. Dankzij de Inskerator 56 heeft u dat soort afval niet meer, geen afval betekent geen nare luchtjes en een hygienische keuken.
  • Ruimte besparend en eenvoudig in gebruik: De Insinkerator model 56 is compact en neemt minimale ruimte onder uw spoelbak in gebruiken voert uw afval meteen af. Een afval emmer neemt meer ruimte in gebruik en houdt het afval vast. De Insinkertaor model 56 is makkelijk te gebruiken, met maar één knop bedient u dit model al en kunt makkelijk te werk gaan.
  • Gedempt geluid: De insinkerator model 56 creëert weinig geluid als hij aan staat. Het zou storend zijn als een voedselvermaler een overlast aan geluid zou creëren. Gelukkig hebben ze hier aan gedacht en ervoor gezorgd dat dit niet het geval is.
  • Eenvoudig te installeren: Een voedsel vermaler is heel makkelijk voor in de keuken, maar dan moet het ook eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Dit is het geval met de Insinkerator model 56. Bij de voedselvermaler zit een eenvoudige handleiding waardoor iedereen is staat is om de voedselvermaler te instaleren.